Άκαρπη ήταν η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/2) στο δημαρχείο της Καβάλας, με θέμα της, τη συζήτηση επί της προγραμματικής σύμβασης του Kavala Air Sea Show 2018.

Στη σύσκεψη παρέστησαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, δηλαδή ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δήμαρχος, Δήμητρα  Τσανάκα,  ο διευθυντής της διοργάνωσης, σμήναρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Γεωργιάδης, η πρόεδρος της »ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»,  Αναστασία Ιωσηφίδου, ο διευθυντής της Επιχείρησης, Στράτος Μαρουλάς, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Λευτέρης Κουκουτίνης και η  εκπρόσωπος του δήμου Παγγαίου, Αναστασία Θεοδοσίου.

Στον »αέρα», μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το φετινό Kavala Air Sea Show

Στην πολύωρη σύσκεψη, που ήταν κλειστή για τα τοπικά Μ.Μ.Ε., αποφασίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη σύσκεψη τη Δευτέρα (5/2) στον ίδιο χώρο, αφού δεν βγήκε «λευκός καπνός» από τη συγκεκριμένη για την προγραμματική σύμβαση.

Δεδομένο πάντως είναι ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι πολύ πιεστικά κι ως εκ τούτου το Kavala Air Sea Show 2018, είναι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στον «αέρα».