«Το Μπόλιγουντ είναι το κλειδί για την τουριστική ανάπτυξη. Η Καβάλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ινδία. Η Καβάλα είχε κάνει άνοιγμα στο Μουμπάι πριν από τον ΕΟΤ, με πρωτοβουλία της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια», που εργάζεται συστηματικά για την προβολή της πόλης στην Ινδία. Πρόσφατα γυρίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Καβάλα μια ταινία Μπόλιγουντ, η οποία αναδεικνύει τις ομορφιές της περιοχής, λέει ο ιδρυτής της εταιρείας, που έχει έδρα το Μουμπάι και προωθεί τον ελληνικό τουρισμό στην Ινδία».

Τα παραπάνω τονίζει σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» της Παρασκευής 24-5-2019, ο Χρήστος Δήμας, ιδρυτής της εταιρείας προώθησης τουρισμού Namaste Greece (σημαίνει «Γεια σου Ελλάδα»), με έδρα το Μουμπάι, δικαιώνοντας το άνοιγμα που έκανε η «Δημωφέλεια» με την πρόεδρό της Αναστασία Ιωσηφίδου και ο δήμος Καβάλας στην τουριστική αγορά της Ινδίας.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην «Καθημερινή» εδώ:

http://www.kathimerini.gr/1024988/article/ta3idia/me-aformh/xrhstos-dhmas-idryths-n, amaste-greece?fbclid=IwAR0iFCITak44zCS5pJazHqI43RslHhGI2h4ZGPkFPmsRJmF-Lyygn1sL9qI