Από τον δήμο Καβάλας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Δημοσίευμα σε ηλεκτρονική εφημερίδα της Καβάλας,  αναφέρει ότι η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, διαφωνεί με την Πρόεδρο της «Δημωφέλεια» Αναστασίας Ιωσηφίδου, στο ζήτημα της αξιοποίησης του παλιού Νοσοκομείου. Το δημοσίευμα αυτό το διαψεύδουμε κατηγορηματικά και έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

Η σημερινή προγραμματισμένη επίσκεψη της Δημάρχου μαζί με τον πρύτανη του ΤΕΙ στον χώρο του παλιού Νοσοκομείου, είχε ως αντικείμενο τη διερεύνηση αξιοποίησης προς όφελος του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του υπό συνένωση με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, των εγκαταστάσεων του γυάλινου κτιρίου όπου λειτουργούσαν οι διοικητικές υπηρεσίες του πρώην νοσοκομείου. Καμιά συζήτηση δεν έγινε για το παλιότερο κυρίως κτίριο του παλιού νοσοκομείου, για το οποίο ο Δήμος Καβάλας εμμένει στην κατάρτιση προγραμματικής σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο για την αξιοποίηση του.

Επομένως δημοσιεύματα που προσπαθούν  να ενσπείρουν διχόνοια ή να υπονοήσουν διαφωνίες μεταξύ της Δημάρχου και της Προέδρου της «Δημωφέλεια», είναι κακόβουλα και ως εκ τούτου καταδικασμένα να πέσουν στο κενό και δεν επηρεάζουν την ενότητα της δημοτικής μας παράταξης.