ΔΗΠΕΘΕ: Η γκάφα του Μάκη Παπαδόπουλου με τα «εικονικά τιμολόγια»

Να ζητήσουν έγγραφη συγνώμη οι Μ. Παπαδόπουλος, Αχ. Νικολαΐδης και Δ. Μαυρίδου ζητά η διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας με σεβασμό στους δημότες της Καβάλας καταδικάζει την τοποθέτηση του κ. Μάκη Παπαδόπουλου επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ο οποίος προφανώς παραπληροφορημένος από την εκπρόσωπο-μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας κα Δέσποινα Μαυρίδου, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 18/3/2019, έκανε αναφορά περί έκδοσης εικονικών τιμολογίων στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, προσβάλλοντας τόσο την Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας όσο και τον καλλιτεχνικό Διευθυντή και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

Την Τρίτη 19/3/2019, σε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή ο κ. Αχιλλέας Νικολαΐδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ αναπαρήγαγε τα όσα είχε αναφέρει ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο δηλαδή για ΕΚΔΟΣΗ εικονικών τιμολογίων στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

Την Τετάρτη 20/3/2019, ο κ. Αχιλλέας Νικολαΐδης αναδιπλώθηκε και δήλωσε για ΠΡΟΤΡΟΠΗ έκδοσης εικονικών τιμολογίων από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας κ. Θοδωρή Γκόνη.

Η κα Μαυρίδου, δήλωσε ασθένεια και δεν προσήλθε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας στις 20/3/2019, για να δώσει τις απαιτούμενες διευκρινήσεις και αποδεικτικά για τις εν λόγω κατηγορίες αλλά ούτε και ο αντικαταστάτης της.

Ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας αποφάσισε ομόφωνα στην εν λόγω συνεδρίαση να ανακαλέσουν εγγράφως και να ζητήσουν συγνώμη για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους, ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος, ο κ. Αχιλλέας Νικολαΐδης και η κα Δέσποινα Μαυρίδου.

Η αγχωτική διαχείριση, οι πολιτικές αστοχίες, ο πολιτικός αμοραλισμός η έλλειψη ενημέρωσης, δεν έχουν οδηγήσει ποτέ σε καμιά επιτυχία, αντιθέτως στο τέλος επιφέρουν αντίθετα αποτελέσματα.

Η Πρόεδρος Χιώτη Κυριακή  

Η Αντιπρόεδρος Κόγια Φωτεινή

Τα μέλη

Γκουλούση Σταυρούλα, Δημητριάδης Ανέστης, Καγιάσας Δημήτρης, Καρασσαβίδης Ελευθέριος, Μπαλτζίδου Βαρβάρα, Μπόνιας Ζήσης, Σάρρος Γιάννης, Ψωμάς Λάζαρος