Κάλεσμα στους πολίτες του δήμου Καβάλας να γίνουν ακόμη πιο ενεργοί και να ενημερώνουν τον δήμο για τις περιπτώσεις εκείνων που επιβαρύνουν το περιβάλλον, απηύθυνε με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Ανέστης Τσουρουκίδης.

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο αυτό το διάστημα. Να ξεκινήσω με το δύσκολο που είχαμε μέχρι τώρα, δηλαδή στρώματα, μικροέπιπλα και γενικότερα αντικείμενα, τα οποία η υπηρεσία μας τα μαζεύει μέσα σε ένα τέταρτο, όταν ο πολίτης κάνει το καθήκον και μας ειδοποιεί», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Ανέστης Τσουρουκίδης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι έχουμε φτάσει την ανακύκλωση στο μάξιμουμ στον δήμο μας…»

«Παράλληλα, προχωράμε με τον καλλωπισμό της πόλης μας, έχοντας τοποθετήσει λουλούδια παντού σε όλους τους χώρους που έχουμε προγραμματίσει και σε λίγο θα δούμε μια νέα εικόνα μπροστά στα ξενοδοχεία Ωκεανίς, Νεφέλη και Εσπέρια. Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι έχουμε φτάσει την ανακύκλωση στο μάξιμουμ στον δήμο μας, γιατί έχουμε κατορθώσει να ανακυκλώνουμε έπιπλα και στρώματα, το χαρτί, τα ρούχα, τα πάντα. Μας μένει η καλή πρόθεση των συμπολιτών μας για να μας ενημερώνουν, ώστε να βλέπουν πεντακάθαρη την πόλη μας. Σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα και δοθεί απάντηση προς όλους αυτούς που με ευκολία μας κατηγορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλους εμάς και τη δήμαρχο», ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας.

«Δεν είναι χαφιές αυτός που τα έχει με τον κακό πολίτη της Καβάλας. Πρέπει αυτή τη λέξη να τη βγάλουμε από το λεξιλόγιο μας…»

«Πρέπει να ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότερο οι πολίτες. Δεν είναι χαφιές αυτός που τα έχει με τον κακό πολίτη της Καβάλας. Πρέπει αυτή τη λέξη να τη βγάλουμε από το λεξιλόγιο μας. Είναι σωστό να ενημερώσουμε για τον συμπολίτη μας που δεν φροντίζει η πόλη του να είναι καθαρή. Δεν πρέπει να πετάνε τα κλαδιά στα πεζοδρόμια με τον τρόπο που το κάνουν και να αφήνουν όλα αυτά τα αντικείμενα που βγάζουν από το σπίτι τους όπου βρουν», σημείωσε καταληκτικά ο Ανέστης Τσουρουκίδης.