Με τα θέματα του δήμου ασχολείται προς το παρόν, ο δήμαρχος της Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, παρά το ότι άλλοι συνάδελφοί του έχουν εισέλθει σε προεκλογικούς ρυθμούς αρκετό διάστημα νωρίτερα.

«Οι μήνες για τις εκλογές πλησιάζουν, οι υποχρεώσεις όμως δεν τελειώνουν. Παράλληλα, διοικούμε τον δήμο. Δεν μπορούμε να τον παρατήσουμε και να τρέχουμε να κυνηγάμε την ψήφο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο δήμαρχος Θάσου.

«Είναι πολλές οι υποχρεώσεις της διοίκησής μας για μεγάλα έργα, τα οποία θα αλλάξουν το μέλλον του νησιού, την φυσιογνωμία και την οικονομία του…»

«Η διοίκηση και οι εκλογές είναι δυο δρόμοι που κινούνται παράλληλα και σε καμιά περίπτωση, κάτι που έκανα και το 2014, δεν θα αφήσουμε τον δήμο να τρέχουμε για τις εκλογές. Βεβαίως, είναι αντιληπτό ότι είναι μια περίοδος που διακτινίζεσαι να το πω απλά. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις της διοίκησής μας για μεγάλα έργα, τα οποία θα αλλάξουν το μέλλον του νησιού, την φυσιογνωμία και την οικονομία του. Θα φέρουν ανάπτυξη και παρουσία της Θάσου στο γίγνεσθαι όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και σε επίπεδο εξωτερικού», ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Κώστας Χατζηεμμανουήλ.

«Εμείς που είμαστε ήδη στη διοίκηση του δήμου, διατηρούμε τις δυνάμεις μας και τις εμπλουτίζουμε με νέους ανθρώπους. Αν αύριο γίνονταν εκλογές θα είμασταν έτοιμοι»

Ο δήμαρχος Θάσου σημείωσε ακόμη πως είναι νωρίς για τις οποίες ανακοινώσεις και παρουσιάσεις σχετικά με τον συνδυασμό του, επισημαίνοντας σχετικά: «Εμείς που είμαστε ήδη στη διοίκηση του δήμου, διατηρούμε τις δυνάμεις μας και τις εμπλουτίζουμε με νέους ανθρώπους. Αν αύριο γίνονταν εκλογές θα είμασταν έτοιμοι. Ωστόσο είναι νωρίς ακόμη θεωρώ για παρουσιάσεις και ανακοινώσεις. Στο νησί δεν έγινε ακόμη καμιά ανακοίνωση για κάποιον συνδυασμό. Θεωρώ ότι πριν το Πάσχα θα γίνουν οι ανακοινώσεις. Αυτή τη στιγμή κινούνται προεκλογικά τέσσερις συνδυασμοί, ο δικός μας, ένας του Κ.Κ.Ε., ένας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κι ένας ακόμη που είναι μεν ανεξάρτητος, αλλά τα στελέχη του προέρχονται μόνο από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας».