Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 17η Γιορτή Καλαμποκιού που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 20 Ιουλίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων, από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αντιφιλίππων. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι όπου υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά κι αυτό γιατί το Δ.Σ. αντεπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο και πέρα από κάθε προσδοκία, στην πρόκληση διοργάνωσης μιας τέτοιας εκδήλωσης για δέκατη έβδομη φορά.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου βρήκε τους διοργανωτές πολύ καλά προετοιμασμένους αφού κατόρθωσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όλων. Οι μεγάλες ποσότητες καλαμποκιού βραστού και ψητού κάλυψαν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων, και όσοι θέλησαν να θυμηθούν ή να γνωρίσουν «παλιές» γεύσεις υπήρχε άφθονη ποσότητα από «μπομπότα», «χαβίτσι» και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων από καλαμποκίσιο αλεύρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω προϊόντα διανέμονταν δωρεάν από τα μέλη του Συλλόγου στους καλεσμένους σε απεριόριστες ποσότητες.

Επίσης, μπορούσαν να προμηθευθούν ωμά καλαμπόκια και καλαμποκίσιο αλεύρι συνοδευμένο από συνταγή μπομπότας. Ψητά σουβλάκια και ποτό διανέμονταν σε συμβολικές τιμές για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Την ψυχαγωγία των παραβρισκόμενων ανέλαβαν τα χορευτικά συγκροτήματα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιφιλίππων, του Ακροβουνίου και του Χρυσοκάστρου, τα οποία συνόδευσαν μουσικά το μουσικό συγκρότημα “ΘΡΑΚΟΜΕΛΟ”. Μαζί τους στο τραγούδι η Ανατολή Μαργιόλα, Γιάννης Μαύρος – κλαρίνο,Καλογιάννης Βεράνης – βιολί & τρομπέτα.

Η εκδήλωση έκλεισε με λαϊκό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Έτσι το τέλος της βραδιάς βρήκε τους διοργανωτές γεμάτους από ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.