Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Bollywood & Oriental night by Kaly»: Ένα διαφορετικό φεστιβάλ με φιλοζωικό σκοπό

Ημέρα:

spot_img

Έκλεισε τα 3 χρόνια το μεγάλο φεστιβάλ «BOLLYWOOD & ORIENTAL NIGHT BY KALY» στην πόλη της Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Ν. Καρβάλη στο camping Alexandros για φιλοζωικό σκοπό. Ένα show, μια παράσταση που περιμένει ο κόσμος να δει κάθε φορά για το πλούσιο πρόγραμμα.
H διοργανώτρια Kaly Stasinou, μέλος της 1ης Ακαδημίας Bollywood της Ελλάδας & ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου είναι η πρώτη που έφερε αυτή την κουλτούρα στην πόλη μας, μας μάγεψε με χορούς BOLLYWOOD & ORIENTAL, που μας ταξίδεψαν στις χώρες της ανατολής και στην πανέμορφη Ινδία.
Ενδιάμεσα στο πρόγραμμα υπήρχαν & άλλα ήδη χορού & κάποιες εκπλήξεις. Συμμετείχαν επαγγελματίες χορευτές και μη από ΚΑΒΑΛΑ- ΚΡΗΝΙΔΕΣ – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ – ΔΡΑΜΑ – ΣΕΡΡΕΣ –ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΓΛΙΑ.

Η εκδήλωση λοιπόν είχε φιλοζωικό χαρακτήρα όπου ο καθένας βοήθησε με το δικό του τρόπο στην εκδήλωση – υπήρχαν πολλοί χορηγοί & κόσμος που ήρθε από ΚΑΒΑΛΑ & ΔΡΑΜΑ που δώρισαν τροφές στην ομάδα ανθρώπων «Για τα αδέσποτα της Γειτονιάς μας» που με προσωπική τους πρωτοβουλία και δικά τους έξοδα, φροντίζουν και ταΐζουν αδέσποτα ζώα. Αυτές οι τροφές μοιράστηκαν σε ΚΑΒΑΛΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΡΑΜΑ – ΚΡΗΝΙΔΕΣ – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ. 
Φέτος είχε καλεσμένη την εκπαιδεύτρια σκύλων Αγγελική Χατζηαλεξάνδρου η οποία μας έδειξε ένα ΒΙΝΤΕΟ με την Ηβη lamprador retriever 4 χρόνων σε ασκήσεις agility που βασίζονται σε ασκήσεις ισορροπίας αναρριχήσεις άλματα κ.α και βοηθάνε τον σκύλο να σκέφτεται να κινείται γρήγορα και πολύ σημαντικό ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του. Επίσης έγινε και μια έκπληξη στη σκηνή με την διοργανώτρια και 2 ακόμα χορευτές μαζί με την εκπαιδεύτρια και το σκυλάκι ζωντανά μια μικρή αναπαράσταση εγκατάλειψης και παράλληλα η αγάπη της οικογένειας.
Επίσης υπήρχαν πολλοί εθελοντές που βοήθησαν αρκετά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, κάθε χρόνο λοιπόν & καλύτερα, πολύ οργανωμένα – με πολύ αγάπη & μηνύματα για τα αθώα πλάσματα του πλανήτη! Και του χρόνου λοιπόν σας περιμένουμε όλους!!!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...