Ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μέσα στο πλαίσιο της υλικής υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων μελών της τοπικής μας κοινωνίας και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ» με μέλη και εθελοντές της αφού προέβη σε συλλογή τροφίμων, τα διένειμε σε οικογένειες πασχόντων από την οικονομική κρίση.

Τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν ήταν ευγενική δωρεά των εταιρειών:

ΦΟΥΡΝΟΙ ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ

ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΑΪΟΣ

ΚΡΕΚΑ Α.Ε.

SIMOLIVE (εκλεκτές ελιές)

MILTOS MARKET

LIDL

ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Πατσιούρας Ιωάννης και Υιοί, Προϊόντα Μελιού).

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

Αρωγός στην όλη προσπάθεια στάθηκε η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση.

Ευχαριστίες σε όσους συνέδραμαν στην υλοποίηση της προσπάθειας, μεταφέρει εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής, ο Πρόεδρός της, «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΩΝΙΤΗΣ» Α.Μ.Κ.Ε. π. Γαβριήλ Λιοντάκης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.Ε.

Το πρώτο μέλημα της «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης – Α.Μ.Κ.Ε.» είναι η δραστηριοποίηση στον ανθρωπιστικό χώρο (κοινωνική αλληλεγγύη) και μετέπειτα στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι δημιουργοί της Α.Μ.Κ.Ε. «Ιερός μας στόχος και συνεχής επιδίωξη είναι η ανάπτυξη δομών και δράσεων που θα επιφέρουν ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή των συνανθρώπων μας και προσφέροντας μια ανάσα στην κοινωνία και τους βασικούς πυλώνες της…

Με καθαρά πρόσωπα, με απόλυτη διαφάνεια, χωρίς προσωπικά συμφέροντα και οφέλη, επιδιώκοντας ειρήνη, αγάπη και ομόνοια, είμαστε έτοιμοι να σταθούμε ισχυροί σε κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί μπροστά μας και κάτω από το Άγιο Φως του θεμελιωτή του μοναχισμού τον Άγιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη, του σεβάσμιου καθοδηγητή μας θα συμπαρασταθούμε στην πολύπαθη κοινωνία της κρίσης μονάχα με έργα.

Το ταξίδι μας έχει προορισμό. Η φιλανθρωπία χωρίς να γίνεται εμπορεύσιμη και κρατώντας τις θεμελιώδεις αρχές του παντοδύναμου, θέλουμε να ενισχύσουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες παρέχοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, μέσω της παροχής κάθε δυνατής βοήθειας. Με έργα υποδομής και ανάπτυξης θα φροντίσουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας και να σχεδιάσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς στέγη, φαγητό, ιατρική περίθαλψη και φάρμακα. Καμία κοινωνία χωρίς παιδεία, υγεία, πολιτισμό, περιβάλλον, αθλητισμό, χωρίς μέλλον χωρίς ανάπτυξη.

Θα φροντίσουμε όχι με υποσχέσεις αλλά με συνεχή αγώνα».

Για περισσότερες πληροφορίες

Email:info@saacharity.org

2510.44.23.90