spot_img

Χαράλαμπος Χρυσανίδης: Το σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με ποιότητα

Ημέρα:

«Οι πιθανότητες εκλογής υπάρχουν, γι’ αυτό άλλωστε μπαίνουμε και σε αυτήν την εκλογική διαδικασία…» / Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 27 Ιουλίου το πολιτικό γραφείο – εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Έργο Τώρα»

«Ο αγώνας συνεχίζεται στην προσπάθεια να κάνουμε ένα όσο το δυνατόν πληρέστερο ψηφοδέλτιο, με τους καλύτερους υποψηφίους, γνώστες των διαφόρων αντικειμένων που απαιτεί η ανάμειξη με τα δημοτικά πράγματα».

Τα παραπάνω υπογράμμισε, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Έργο Τώρα», Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με «ποιότητα». Δεν σημαίνει τίποτα το να πεις κάποιον αριθμό υποψηφίων, αλλά αυτοί οι άνθρωποι να έχουν το περιεχόμενο που ζητάμε. Η αριθμολαγνεία δεν είναι στο στοιχείο μας…» 

«Σε αυτήν την προσπάθεια θεωρώ ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου που είναι και η καταληκτική περίοδος για την κατάθεση των ψηφοδελτίων, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε στους συνδημότες μας ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, με όλα τα στοιχεία που θα χρειαστεί η νέα δημοτική αρχή για να λύσει τα υπαρκτά προβλήματα του Δήμου Καβάλας», πρόσθεσε σχετικά ο κ. Χρυσανίδης.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Έργο Τώρα», στάθηκε ιδιαίτερα στην «ποιότητα», όσων θα συστρατετούν μαζί του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με «ποιότητα». Δεν σημαίνει τίποτα το να πεις κάποιον αριθμό υποψηφίων, αλλά αυτοί οι άνθρωποι να έχουν το περιεχόμενο που ζητάμε. Η αριθμολαγνεία δεν είναι στο στοιχείο μας». 

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 27 Ιουλίου το πολιτικό γραφείο – εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Έργο Τώρα» –  «Εκεί θα δώσουμε και το βασικότερο στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσουμε και τους στόχους που θα θέσουμε για την επόμενη πενταετία…»

Στο πλαίσιο των όσων δήλωσε στον «Ενήμερο» ο κ. Χρυσανίδης, έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 20.30′ το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου – εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Έργο Τώρα», επί της οδού Δοϊράνης.

«Εκεί θα δώσουμε και το βασικότερο στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσουμε και τους στόχους που θα θέσουμε για την επόμενη πενταετία, εάν βέβαια επιλεγούμε στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσανίδης.

Σε ερώτηση για το πως θα κινηθεί εντός του Αυγούστου, μια περίοδο που πολύς κόσμος θα βρίσκεται σε άδεια, απάντησε ότι «μέσα στις διακοπές που υποτίθεται θα κάνουμε κι εμείς, θα ασχοληθούμε κυρίως με τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε στην προεκλογική περίοδο, στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, που είναι και η πιο σημαντική».

«Να μην έχει ο πολίτης σαν κριτήριο τον φίλο, συνάδελφο, ομοϊδεάτη, τον συγγενή ή τον κουμπάρο, αλλά να σκεφτεί ποιος μπορεί να βγάλει και να σταματήσει τον Δήμο Καβάλας από τον κατήφορο στον οποίο βρίσκεται σήμερα…»

«Θέλουμε οι συμπολίτες μας όχι απλά να μας στηρίξουν, αλλά πριν από οποιαδήποτε στήριξη να ασχοληθούν με το πρόγραμμά μας, να το συγκρίνουν με τα προγράμματα των άλλων συνδυασμών, τις δυνατότητες που έχουν, την εμπειρία που κουβαλάνε, είτε επαγγελματικά, είτε με την ενασχόλησή τους με τα κοινά. Αυτό μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα, δηλαδή το να μην έχει ο πολίτης σαν κριτήριο τον φίλο, συνάδελφο, ομοϊδεάτη, τον συγγενή ή τον κουμπάρο, αλλά να σκεφτεί ποιος μπορεί να βγάλει και να σταματήσει τον Δήμο Καβάλας από τον κατήφορο στον οποίο βρίσκεται σήμερα. Υπάρχουν πολλές ανοιχτές πληγές, τις οποίες τις ζούμε καθημερινά. Η σημερινή διοίκηση δεν κατάφερε να επιλύσει τα βασικά προβλήματα που απασχολούν όλους τους πολίτες. Το Περιγιάλι έμεινε μισό, αναξιοποίητο το παλιό Νοσοκομείο, παραμένει πεσμένη η γέφυρα, ο Διόνυσος, η Περιμετρική, το κυκλοφοριακό, η κατάσταση των δρόμων, τα διατηρητέα, οι παλιές καπναποθήκες, η μη αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων, το πρόβλημα της Καλαμίτσας που δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει και τόσα άλλα, για τα οποία η νυν διοίκηση δεν έδωσε καμιά λύση», ανέφερε ακόμη ο κ. Χρυσανίδης.

«Σχεδόν είμαστε ολοκληρωμένοι σε επίπεδο προγράμματος. Βλέπουμε τα ευρωπαϊκά και τα ελληνικά προγράμματα που τρέχουν από άποψη χρηματοδοτήσεων. Δεν θέλουμε να λέμε λόγια στον αέρα…»

Ερωτηθείς για το σε ποιο στάδιο βρίσκεται το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ο κ. Χρυσανίδης απάντησε: «Σχεδόν είμαστε ολοκληρωμένοι σε επίπεδο προγράμματος. Βλέπουμε τα ευρωπαϊκά και τα ελληνικά προγράμματα που τρέχουν από άποψη χρηματοδοτήσεων. Δεν θέλουμε να λέμε λόγια στον αέρα και να κάνουμε σχεδιασμούς επί χάρτου και την άλλη μέρα να ξεχνάμε οι ίδιοι τι είπαμε. Μερικούς υποψηφίους αν τους ρωτήσουμε για κάποια θέματα δεν θυμούνται ούτε τι προτείνουν. Η σημερινή διοίκηση, σχεδόν επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα και προσπαθεί τώρα, τελευταίο 6μηνο να ανοίξει όλη αυτή την βεντάλια των έργων και να τα αφήνει επί της ουσίας μισά, χωρίς στόχο. Στην αγωνία να δείξουν ότι κάτι έκαναν, κάνουν τεράστια λάθη επί των έργων αυτών».

«Αισιοδοξία υπάρχει. Οι πιθανότητες υπάρχουν, γι’ αυτό άλλωστε μπαίνουμε και σε αυτήν την εκλογική διαδικασία…»

Τέλος, σε ερώτηση για το κατά πόσο αισιόδοξος είναι ότι ο συνδυασμός του θα καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ώστε να καταφέρει στη συνέχεια να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης απάντησε: «Αισιοδοξία υπάρχει. Οι πιθανότητες υπάρχουν, γι’ αυτό άλλωστε μπαίνουμε και σε αυτήν την εκλογική διαδικασία. Θεωρώ ότι επειδή ακριβώς δεν λύθηκαν πολλά προβλήματα εδώ και δεκαετίες, επειδή θα πρέπει να λυθούν ή να δρομολογηθούν λύσεις σε κάποια από αυτά, εμείς έχουμε την εμπειρία από έναν μικρό πρώην Δήμο σε έκταση, των Ελευθερών, αλλά μεγάλο σε πληθυσμό, ειδικά το καλοκαίρι, αυτό ο Δήμος σήμερα μεγαλουργεί και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στον Δήμο Καβάλας, που έχει τόση ομορφιά και μένει δυστυχώς ανεκμετάλλευτη».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Οι πολίτες να πάρουν την τύχη της Περιφέρειας στα χέρια τους

«Η διοίκηση Μέτιου δεν οραματίστηκε, δεν υλοποίησε ούτε ένα...

Νίκη στις 13 Περιφέρειες και τους τρεις μεγάλους Δήμους, ο στόχος των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών

Από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό...

Ξενοφών Κροκίδης: Και οι γιατροί χρειάζονται σταυρό

«Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλάω για τη...

Μάκης Παπαδόπουλος: Κάνουμε το Πάρκο Φαλήρου ένα στολίδι για την Καβάλα!

Μεταμορφώνουμε το Πάρκο Φαλήρου σε έναν χώρο αναψυχής υψηλής...

Θάσος: Στον αέρα πάνω από 300 οικοδομικές άδειες για δόμηση σε οικόπεδα κάτω των 4 στρεμμάτων

Σωτήρης Λαζαρίδης: Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την εξάμηνη προθεσμία, γιατί...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να γυρίσουμε σελίδα και στη Δ. Ε. Φιλίππων!»

Με πλήθος κόσμου και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε...

Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία του Χ. Χρυσανίδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού ΕΡΓΟ...