Χ. Χρυσανίδης: Ο Δήμος Καβάλας πρέπει να περάσει από τα πολλά λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις στην εποχή των έργων»

Ημέρα:

Την επιβεβλημένη ανάγκη από την επόμενη Κυριακή ο δήμος Καβάλας να αλλάξει σελίδα και να περάσει από τα πολλά λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις στην «εποχή των έργων», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης μιλώντας στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού ΕΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.

Απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ο κ. Χρυσανίδης υπογράμμισε ότι πρόθεση του ιδίου και των συνεργατών του από την πρώτη στιγμή ήταν να δώσουν ένα ξεκάθαρο αγώνα «με ήθος, με επιχειρήματα και με πρόγραμμα» για να συμπληρώσει ότι «στόχος μας ήταν να δώσουμε λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του δήμου Καβάλας».

Αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του ίδιου και του συνδυασμού για παρεμβάσεις και συνολικές λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες δυσκολεύουν την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών, αλλά το σημαντικότερο, οδηγούν στην στασιμότητα και στην έλλειψη ανάπτυξης που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο δήμος Καβάλας.

Η αναθεώρηση και επέκταση του σχεδίου πόλης, οι ολοκληρωμένες λύσεις για το οξύτατο κυκλοφοριακό πρόβλημα, η ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο Περιγιάλι, η διάσωση των καπναποθηκών και των διατηρητέων κτισμάτων, η αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου και η δημιουργία εκεί μιας πρότυπης μονάδας κοινωνικής φροντίδας, η επίλυση όλων των προβληματικών καταστάσεων που κατάντησαν ανοιχτές πληγές, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε όλους τους μικρούς και μεγάλους οικισμούς του δήμου Καβάλας, ήταν μεταξύ των καίριων θεμάτων που έθιξε στην ομιλία του ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

«Ο κ. Μουριάδης παραδίδει μια διοίκηση σπάταλη και φλύαρη»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας άσκησε σκληρή κρητική στον κ. Μουριάδη λέγοντας ότι η διοίκησή του στο δήμο Καβάλας «αποδείχθηκε δυστυχώς πολύ κατώτερη του μετρίου», ενώ συμπλήρωσε αμέσως μετά ότι «και στις δυο πρόσφατες τηλεοπτικές μας συναντήσεις ρώτησα ευθέως τον κ. Μουριάδη: Γιατί από το πρόγραμμα με το οποίο εξελέγη το 2019 δεν έκανε σχεδόν τίποτα; Γιατί οι δημότες πρέπει να τον εμπιστευτούν και πάλι, αφού ήδη μια φορά τους κορόιδεψε; Απάντηση δεν εισέπραξα. Εισέπραξα εκνευρισμό και ειρωνείες που δεν τον τιμούν. Όπως δεν τον τιμούν και όλες αυτές οι υποσχέσεις που έδωσε στους πολίτες πριν τέσσερα χρόνια και δυστυχώς τις αθέτησε».

«Ο κ. Μουριάδης», υπογράμμισε ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης, «παραδίδει μια διοίκηση σπάταλη και φλύαρη. Με πολλές δαπανηρές εκδηλώσεις, πολλές και παράξενες απευθείας αναθέσεις, φτηνές δικαιολογίες και εκ νέου υποσχέσεις για έργα που ΘΑ γίνουν, αλλά μάλλον δεν θα γίνουν, όπως δεν έγιναν μέχρι σήμερα Δυστυχώς, για το Δήμο Καβάλας δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Τα περιθώρια εξαντλήθηκαν. Τα προβλήματα μας πνίγουν, τα κτήρια καταρρέουν, οι δημότες ταλαιπωρούνται και οι νέοι μας φύγουν».

Ένας μικρός δήμος πρώτος στις χρηματοδοτήσεις

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα όσα μεγάλα και σημαντικά πέτυχε στον πρώην δήμο Ελευθερών όταν επί οχτώ χρόνια είχε ασκήσει τη διοίκηση σημειώνοντας με έμφαση «κάποιοι τον χαρακτηρίζουν μικρό δήμο προσπαθώντας να μειώσουν το έργο που άφησα εκεί μαζί με τους τότε αξιόλογους συνεργάτες μου. Πως αυτό ο μικρός δήμος ήταν επι σειρά ετών πρωταθλητής στις χρηματοδοτήσει σε όλη την περιφέρεια; Πως αυτός ο μικρός δήμος έγινε τουριστικός προορισμός της βόρειας Ελλάδας, των Βαλκάνιων και της Ευρώπης;».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Χρυσανίδης τόνισε πως αισθάνεται περήφανος για την επιλογή των συνεργατών που έκανε, των υποψηφίων συμβούλων που στελεχώνουν το συνδυασμό ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες λάθος επιλογές», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και συνέχισε, «δεν πρέπει η επόμενη πενταετία να αφήσει τον δήμο Καβάλας στην ίδια στασιμότητα και στην μη επίλυση των σοβαρών προβλημάτων. Τώρα είναι η ώρα για τις σωστές επιλογές. Είναι η ώρα να αποφασίσουμε με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον για το καλό του δήμου. Και μην ξεχνάτε την δύναμη της ψήφου σας. Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε τους χρήσιμους και ικανούς, έστω και αν δεν είναι φίλοι ή συγγενείς μας».

«Από την επόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο Δήμος Καβάλας πρέπει να περάσει επιτέλους στην εποχή των ΕΡΓΩΝ. Αντίπαλοί μας δεν είναι ο κ. Μουριάδης και οι άλλοι συνυποψήφιοι, αλλά τα προβλήματα του δήμου μας και για την επίλυση αυτών θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.  Μοναδική μας υπόσχεση ότι θα δουλέψουμε σκληρά γιατί ΘΕΛΟΥΜΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ», κατέληξε ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΘΩΜΑΣ Δημ. ΧΙΖΑΡΗΣ

(μέσα από τα μάτια του ανηψιού του Δημητρίου Χαρ....

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας έχει...

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας: «Η γειτονιά των Ξωτικών και ο Άγιος Βασίλης»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να...

Πανηγυρίζει ο ιερός ναός Αγίου Νικολάου στην Καβάλα

Το πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών της εορτής του αγίου...

«Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο θέατρο «Αμαλία» Θεσσαλονίκης

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ο Ρομπέρτο Ατάϋντε γεννήθηκε το...

Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο

Την 2-12-2023 και ώρα 21.45΄, στην επαρχιακή οδό  Κεραμωτής...

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...