spot_img

Απορρίπτει την συνεργασία ο συνδυασμός της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Ημέρα:

Από τον συνδυασμό ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της Αναστασίας Ιωσηφίδου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο δημοτικός συνδυασμός ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, υποχρεωμένος από τις τρέχουσες εξελίξεις,  να τοποθετηθεί σε όσα τις τελευταίες ώρες, ερήμην του, αναπαράγονται στα τοπικά ΜΜΕ, αναφορικά με το θέμα της συνένωσής του με τον συνδυασμό του κ. Κλειτσιώτη και κυρίως του προσώπου του επικεφαλής αυτού, επιθυμεί να σημειώσει τα παρακάτω:

Τους τελευταίους 2 μήνες, αν και το ενδιαφέρον της τοπικής επικαιρότητας είχε επικεντρωθεί στο πρόσωπο του επικεφαλής, υπήρξε μία κοπιώδης προεργασία με σκοπό την διευθέτηση πολλών άλλων θεμάτων,  που αφορούσαν την ταυτότητα του κοινού πλέον συνδυασμού και την διαμόρφωση του προγράμματός του. Σε αυτό το πλαίσιο είχε συμφωνηθεί τελικώς, η διατήρηση του ονόματος του συνδυασμού μας ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ως όνομα του νέου κοινού συνδυασμού,  καθώς και η υιοθέτηση  του συνόλου του προγράμματος, όπως αυτό είχε ήδη ανακοινωθεί από την επικεφαλής μας  Αναστασία Ιωσηφίδου στις 6 Ιουλίου 2022.

Επιπλέον στο χρονικό αυτό διάστημα πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Καβάλας,  δύο έρευνες κοινής γνώμης, από δύο διαφορετικές εταιρίες, με σκοπό την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου κοινού συνδυασμού, εκ των οποίων στην πρώτη καταγράφηκε μια σαφή και αναμφισβήτητη  υπεροχή της κας Ιωσηφίδου,  σε όλες τις επιμέρους συνιστώσες της έρευνας, ενώ η  δεύτερη ανέδειξε μία απρόσμενη και ιδιότυπη  ισοπαλία.

Με βάση τα ευρήματα αυτά και προκειμένου η προσπάθεια συνένωσης των δύο συνδυασμών να ευοδωθεί, οι δύο επικεφαλής σε συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαΐου, συμφώνησαν να αξιολογήσουν περισσότερο τα δεδομένα και να μην προχωρήσουν σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση μέχρι την Παρασκευή, 2 Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιούσαν κοινή συνέντευξη τύπου, για την ανακοίνωση του προσώπου του επικεφαλής του κοινού συνδυασμού.

Με δυσάρεστη έκπληξη ωστόσο και λίγη ώρα μόνο μετά την ανωτέρω συνάντηση των δύο επικεφαλής, αντιληφθήκαμε ότι ο κ. Κλειτσιώτης, κατά παράβαση της σχετικής συμφωνίας,προχώρησε σε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας, όπου ανέφερε όχι μόνο ότι τίθεται επικεφαλής του κοινού συνδυασμού,  αλλά επιπροσθέτως  ότι επικράτησε στην δημοσκόπηση. Επιπλέον, την Τετάρτη, 31 Μαΐου, ο κ. Κλειτσιώτης επανέλαβε τις ανωτέρω δηλώσεις του σε έτερο τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας, ενώ στέλεχος του συνδυασμού του ανέφερε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ότι ο κοινός συνδυασμός, όχι μόνο δεν θα έχει το όνομα ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, αλλά θα πρέπει να αναδιατυπωθεί εκ νέου και το πρόγραμμα του.

Κατόπιν των νέων δεδομένων που δημιουργούν οι  ως άνω  εξελίξεις, τα στελέχη του συνδυασμού ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, με αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπειας, αποφάσισαν ομόφωνα  ότι  η ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό της αγώνα με επικεφαλής την κα Αναστασία Ιωσηφίδου.

PACTA SUNT SERVANDA (οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται).

Ευχόμαστε στην παράταξη του κ. Κλειτσιώτη καλή συνέχεια, ελπίζοντας πάντα, ότι θα ξανασυναντηθούμε από  την ίδια πλευρά , είτε πριν είτε μετά την 8η Οκτωβρίου 2023, και με κοινό σημείο αναφοράς την αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Β. Μαυρομμάτης: Κανείς δεν παραπονέθηκε για την αυλή του σχολείου των Ποταμουδίων

«Σε εμάς δεν έχει εκφραστεί επίσημα κανένα παράπονο, ούτε...

Ακαρπία σε αρκετά αγροτικά προϊόντα την φετινή περίοδο

Η ακαρπία σε αρκετά αγροτικά προϊόντα είναι το κύριο...

KAVALA EXPO 2023: Πιο δυναμική, πιο λαμπρή, με πολλούς εκθέτες και πολλά δρώμενα

«Προσπαθούμε και φέτος να έχουμε μία έκθεση δυναμική, με...

Ενεργοποιείται το Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου στην πόλη της Καβάλας

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) και η Περιφέρεια...

Καβάλα: Καλλιεργούσε κάνναβη σε δασική περιοχή

Συνελήφθη χθες (21-9-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Καβάλας,...

Ο Άλεξ Χαντζιτάτζι δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό του ΑΟΚ

Μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΑΟΚ ότι θα σταθεί...