spot_img

Αναστασία Ιωσηφίδου: Δεχόμαστε λυσσαλέο πόλεμο εδώ και έναν χρόνο

Ημέρα:

Ως μια πρώτη «νίκη», χαρακτήρισε την κατάθεση του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας», την Πέμπτη (31/8), η επικεφαλής του και υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου.

«Καταθέσαμε στη σχετική πλατφόρμα ηλεκτρονικά τον συνδυασμό μας, με 107 ονόματα, πραγματικά σε ένα πανηγυρικά και έντονα συγκινησιακό κλίμα και μάλιστα έγινε στο εκλογικό μας κέντρο, όπου προσκλήθηκαν υποψήφιοι του συνδυασμού να είναι παρόντες κατά τη σχετική διαδικασία», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις της στην ΕΡΑ Καβάλας η κ. Ιωσηφίδου.

«Εδώ και έναν και πλέον χρόνο, δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο, ο οποίος κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες με δημοσιεύσεις fake δημοσκοπήσεων…»

«Μπορώ να πω ότι ήταν μία πρώτη «νίκη», αυτό που κάναμε την Πέμπτη, καθώς ξέρουμε όλοι ότι εδώ και έναν και πλέον χρόνο, δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο και δεν είμαι υπερβολική σε αυτή την έκφραση που χρησιμοποιώ, ο οποίος κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες με δημοσιεύσεις fake δημοσκοπήσεων, με προφανή σκοπό να κοπεί η πορεία του συνδυασμού ή να αποθαρρυνθούν τα μέλη και οι υποψήφιοί μας. Να θυμίσω τα fake mail και τώρα είχαμε και τις fake δημοσκοπήσεις. Να πω με πλήρη ειλικρίνεια, παρόλο που είμαι χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν ήμουν προετοιμασμένη ότι θα αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, με αυτό τον πόλεμο. Ίσως προφανώς έχω και μία πιο ρομαντική εικόνα για την τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί άσκησα διοίκηση, έσκυψα το κεφάλι, δούλεψα με σκοπό να φέρω αποτέλεσμα προς όφελος του Δήμου και των συνδημοτών μας και δεν πίστευα ότι μπορούν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα», ανέφερε σχετικά η Αναστασία Ιωσηφίδου.

«Με μόνο όπλο το πρόγραμμά μας και την αποτελεσματικότητα μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τον αριθμό υποψηφίων που είχαμε θέσει εξαρχής ως στόχος, με μότο το «ουκ εν τω πολλώ το ευ»…»

«Εν πάση περιπτώσει το αντιμετωπίσαμε και αυτό και για αυτό μίλησα για μία πρώτη «νίκη». ‘Οπως και να ‘χει χωρίς εκβιασμούς, χωρίς υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος, χωρίς χρηματικά ανταλλάγματα, με τη βοήθεια των μελών και των υποψηφίων του συνδυασμού καταφέραμε με τις δικές μας δυνάμεις και με μόνο όπλο το πρόγραμμά μας και την αποτελεσματικότητα μας, να συγκεντρώσουμε τον αριθμό υποψηφίων που είχαμε θέσει εξαρχής ως στόχος, με μότο το «ουκ εν τω πολλώ το ευ». Και ερχόμαστε σήμερα με εντιμότητα και παρρησία να κοιτάξουμε στην τα μάτια τους συνδημότες μας, για να ζητήσουμε να μας εμπιστευτούν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους, τα μέλη του συνδυασμού μας που από σήμερα ξεκινάνε έναν άλλο προεκλογικό αγώνα. Να κλείσω με τη φράση ότι έχω μάθει ως μάχιμη δικηγόρος 30 χρόνια να μάχομαι και να νικώ, αφενός μεν και αφετέρου ως άτομο που άσκησε διοίκηση να φέρνω αποτέλεσμα νίκης προς όφελος των δημοτών του Δήμου Καβάλας», υπογράμμισε καταληκτικά η Αναστασία Ιωσηφίδου.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μήνυμα Νίκης έστειλε από την Καβάλα ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Από την «Περιφερειακή Σύνθεση» εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Από...

Υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές δηλώνουν ψευδώς ότι εργάζονται στον Πρίνο

Η Energean κατά πάγια πρακτική δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε...

Αδ. Γεωργιάδης: Σας πήραν τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα χέρια σας τα media…

Τον δικό του σχολιασμό για την εκλογή του νέου...

Στην κορυφή και χρυσή η Lioncode

Η Lioncode και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος...

«Big in Japan» στο «Μικρό» της Μονής Λαζαριστών από το Κ.Θ.Β.Ε.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Στη χώρα μας γνωρίσαμε το...

Στυλιανός Ιγνατιάδης: Η θέση του περιφερειακού συμβούλου αποτελεί πρόκληση

«Ο Χριστόδουλος Τοψίδης αποτελεί την ιδανική επιλογή για ουσιαστική...

Εντός των επόμενων ημερών θα καλυφθούν τα λίγα κενά σε Γυμνάσια και Λύκεια

Εντός των επόμενων ημερών και στο πλαίσιο της δεύτερης...

Επίδειξη Αθλητικής Τέχνης της Ξιφασκίας

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα Franco's στην Καβάλα,...