Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Μετά την Καθαρά Δευτέρα ανακοινώνει υποψήφιους ο Γιάννης Εριφυλλίδης

Ημέρα:

Αμέσως μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και πιο συγκεκριμένα από την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσει η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Καβάλα Μπροστά», του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

«Είμασταν έτοιμοι και αυτήν την εβδομάδα, απλώς οι πολίτες έχουν το μυαλό τους στο τριήμερο και δεν θα είχε τον αντίκτυπο που έπρεπε η παρουσίαση υποψηφίων μας. Οπότε με την επιστροφή όλων μας, θα ξεκινήσουμε την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του ψηφοδελτίου μας», τόνισε σχετικά μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας ο κ. Εριφυλλίδης.

«Οι υποψήφιοι θα παρουσιάζονται ένας ένας διαδικτυακά και με δελτία Τύπου. Θα γίνουν όλα με διαφορετικό στιλ…»

«Η παρουσίαση των υποψηφίων μας θέλω να είναι σε προσωπικό επίπεδο και να γνωρίσει ο πολίτης τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, με ένα σύντομο βιογραφικό, με φωτογραφίες. Οι υποψήφιοι θα παρουσιάζονται ένας ένας και οι παρουσιάσεις θα είναι διαδικτυακές και με δελτία Τύπου. Θα γίνουν όλα με διαφορετικό στιλ. Πρώτα διαδικτυακά και επειδή θα ακολουθήσουν και οι δια ζώσης εκδηλώσεις μας από τον Μάρτιο και μετά, όσοι υποψήφιοι θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι την κάθε εκδήλωση, θα τους παρουσιάζουμε στο κοινό που θα έρχεται στις εκδηλώσεις μας και δια ζώσης. Επομένως θα είναι διπλή η παρουσίαση και διαδικτυακά και στις εκδηλώσεις μας, όπου θα παρουσιάζουμε ένα μέρος των υποψηφίων μας. Θέλουμε να είναι κάτι διαφορετικό. Τα ονόματα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας, είναι ονόματα που πρώτη φορά οι περισσότεροι ασχολούνται με τα κοινά. Είναι νέοι σε ηλικία και ιδέες, όποτε θέλαμε και η παρουσίαση τους να είναι λίγο διαφορετική, όχι μια από τα ίδια. Λίγες ημέρες υπομονή και θα δουν οι συμπολίτες μας πως θα γίνεται η παρουσίαση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

«Σε πολύ θετική κατεύθυνση το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης – Βέβαια επειδή ξέρω το ελληνικό δημόσιο, πάντα έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να κρατάμε και μικρό καλάθι»

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του ο κ. Εριφυλλίδης κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόσφατη ενημέρωση από την ΕΡΓΟΣΕ για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Καβάλας με τη Θεσσαλονίκη και σημείωσε: «Ασφαλώς είναι σε πολύ θετική κατεύθυνση το έργο αυτό, το οποίο το περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια και μακάρι να γίνει τόσο γρήγορα όσο μας είπαν στη σύσκεψη που έγινε πρόσφατα από την ΕΡΓΟΣΕ. Εγώ έμεινα ενθουσιασμένος. Βέβαια επειδή ξέρω το ελληνικό δημόσιο, πάντα έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να κρατάμε και μικρό καλάθι. Μας είπαν πάντως ότι στο δεύτερο μισό του 2023 θα υπογραφεί η σύμβαση ανάθεσης και μέσα στο 2024 θα αρχίσουν οι εργασίες. Οπότε σε κάποια χρόνια, νομίζω το 2028, θα είναι έτοιμο σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Με διαδικασίες απαλλοτρίωσης εξπρές, με ένα φοβερά σφιχτό χρονοδιάγραμμα. Είμαι ο πρώτος που θα πει μακάρι να γίνει έτσι. Φυσικά ξέρουμε ότι πολλές φορές μας έχουν υποσχεθεί, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή τη φορά θα γίνουν όλα τόσο γρήγορα και η Καβάλα θα αποκτήσει επιτέλους την πολυπόθητη σιδηροδρομική σύνδεση».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στην πλατεία Καπνεργάτη την Κυριακή των Βαΐων;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης έκανε...

Δημήτρης Παπουτσής: Θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από παλιά

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από...

Μ. Χατζηκωνσταντίνου: Σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για όλη την Π.Ε. Καβάλας ο τουρισμός της Θάσου

«Έχουμε μπροστά μας μια «βαριά» τουριστική περίοδο, πολλές συμφωνίες...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...