Οι αλήθειες της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» Σταματίνα Τσιμτσιλή τόλμησε (!) και είπε κάποιες αλήθειες. Ότι οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στη χώρα μας ενώ, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι δεν έχουν να φάνε, κάνουν από 5-6 παιδιά η κάθε οικογένεια. Ακόμα οι έγκυες μετανάστριες μπαίνουν στις βάρκες με την κοιλιά στο στόμα χωρίς να ενδιαφέρονται για την τύχη του εμβρύου. Απέδωσε δε τα παραπάνω στην έλλειψη παιδείας.

Είναι αλήθειες όλα τα παραπάνω; Φυσικά είναι. Ακόμη κι αν δεχτούμε ως λάθος εκτίμηση το ότι οι έγκυες μετανάστριες μπαίνουν στις βάρκες χωρίς να νοιάζονται, ενώ το κάνουν από ανάγκη για να σωθούν από τον πόλεμο, αυτό αφορά μόνον όσες έρχονται από εμπόλεμες περιοχές. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο όμως, ότι οι περισσότερες χώρες από τις οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερπληθυσμού. Όπου η παιδεία είναι άγνωστη λέξη και η φτώχεια φυσικό επακόλουθο.

Για τους «διαφωτιστές» της πολιτικής ορθότητας ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι η αλήθεια. Κατά την άποψή τους είναι απαράδεκτα σχόλια και ρατσιστικό παραλήρημα. Όποιος τολμά να πει αυτονόητες αλήθειες που δεν αρέσουν, ρίχνεται στην πυρά. Η κατηγορία του ρατσισμού είναι η νέα μορφή λογοκρισίας που χρησιμοποιείται για να επιβάλλει την σιωπή στις «απείθαρχες» φωνές οι οποίες δεν σιωπούν απέναντι στο καταστροφικό για την Ελλάδα φαινόμενο της μετανάστευσης (λαθραίας ή μη όπως θέλετε πείτε την)…