Εντυπωσιακή η ομάδα του Ν.Ο. Καβάλας με το Τμήμα Μίνι Παίδων (Κ-13) στους αγώνες που έδωσε στην Α’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στον Όμιλο Σερρών, αφού πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι “μικροί” πολίστες του προπονητή Θόδωρου Ανανιάδη επικράτησαν την Παρασκευή 8/2 την ομάδα της ΧΑΝΘ με τελικό αποτέλεσμα 12-6, το Σάββατο 9/2 το πρωί την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τελικό αποτέλεσμα 9-6 και το βράδυ της ίδιας μέρας την ομάδα του Ποσειδώνα Ορεστιάδας με τελικό αποτέλεσμα 13-9.

Αναβλήθηκαν οι αγώνες της Κυριακής 10/2 λόγω προβλήματος με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο κολυμβητήριο των Σερρών για πολλές ώρες. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) θα ορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

Για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών δόθηκε από τους γονείς των αθλητών του Μίνι Παίδων που στηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε κίνησή τους.

Συγχαρητήρια στους 15 αθλητές του τμήματος Μίνι Παίδων και τους προπονητές Ανανιάδη Θόδωρου και του βοηθού προπονητή Γεωργιάδη Κλεάνθη, για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση.