Ανακοίνωση για την επικείμενη συνεργασία τους, η οποία διακόπηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει, απέστειλε η Διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας που λέει τα εξής:

Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου όλη η πόλη της Καβάλας γνωρίζει για το καινοτόμο πρόγραμμα συνεργασίας που ξεκίνησε μεταξύ του ΑΟ Καβάλα και του Ηρακλή Καβάλας σε επίπεδο Ακαδημιών.

Η συνεργασία αυτή ήταν αποτέλεσμα της μελέτης που έγινε από ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο του ποδοσφαίρου των μικρών ηλικιών (προπονητές Ακαδημιών ΑΟ Καβάλα, Ηρακλή, καθηγητές ΕΠΟ). Μια ενέργεια που η εφαρμογή της μέσα στο γήπεδο, από τη πρώτη στιγμή έκανε χαρούμενους τους μικρούς αθλητές των δύο Ακαδημιών, αγκαλιάστηκε από τους γονείς τους και είχε θετικές κριτικές από  ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Μετά από τρεις εβδομάδες εφαρμογής και καλών κριτικών, έκρινε η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 παρά την θετική  εισήγηση του τεχνικού της επιτελείου και για δικούς της λόγους  να ακυρώσει την συμφωνία που χτίστηκε με πολύ δουλειά και υπευθυνότητα  απέναντι στα μικρά παιδιά όλο το καλοκαίρι.

Ο Σύλλογος μας ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ συνεχίζει, η ιστορία του δεν του επιτρέπει να σταματά. Θέλαμε να είμαστε καινοτόμοι και να περάσουμε στους μικρούς αθλητές νέες ιδέες και πρότυπα!!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και η ακαδημία του, ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης συνεχίζει στα γήπεδα του, το περιγιάλι και το Νέο Βερουλειο.

Ευχαριστούμε τον ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε, όντας ερασιτέχνες.

Καβάλα 12/09/2019

Εκ της διοίκηση