Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ  συνδιοργανώνει μαζί  με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την ημερίδα με θέμα: “Ψυχολογία και διατροφή αθλητών”.

Εισηγητές θα είναι ο Θόδωρος Σαββίδης, τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών Α.Ο. Ξάνθης και ο Θεόφιλος Κωστούλας διαιτολόγος – διατροφολόγος.
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών στην εκδήλωση της, όπως και όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής  , να παρακολουθήσουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ με ώρα έναρξης 19:30 μμ, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Η Ημερίδα της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες του Νομού όπως επίσης και για όλους τους παράγοντες- προπονητές – γονείς – και ποδοσφαιριστές.
Τα Θέματα της ημερίδας  είναι άκρως ενδιαφέρονται καθώς  , η σωστή και ισορροπημένη διατροφή συμβάλει και αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή νοητική, πνευματική, σωματική, και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών – αθλητών ιδιαίτερα στην σχολική ηλικία όπου οι διατροφικές συνήθειες του παιδιού επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες.