Με ένα δελτίο τύπου η διοίκηση του ΑΟΚ καλεί όλους τους Καβαλιώτες στο γήπεδο για να γιορτάσουν όλοι μαζί την χρονιά που έκλεισε με την μεγάλη επιτυχία της ανόδου.

Καβαλιώτισσα, Καβαλιώτη!

Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα, η ομάδα με το όνομα της πόλης μας, γιορτάζει! Γιορτάζει μετά από πολλά χρόνια και θέλουμε όλη την πόλη στο γήπεδο να μοιραστούμε την χαρά μας! Στις 19:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ΠΑΕ Α.Ο.Ξάνθη και μετά το τέλος του θα γίνει η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα μας από την Ε.Π.Ο., θα βραβευτούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (Στέλιος Σφακιανάκης, Θοδωρής Ζαγοράκης)&ο μεγάλος χορηγός μας ενώ θα προβληθεί και ένα αφιέρωμα για την ιστορία του συλλόγου μας. Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα θα επαναληφθεί η κλήρωση για το ToyotaAygo, μιας και δεν βρέθηκε ο νικητής!
     Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο, όλους τους φορείς, τους χορηγούς-αρωγούς μας, και τα αθλητικά  σωματεία του νομού μαςνα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να συμμετάσχουν σε μια ωραία εορταστική εκδήλωση για το καραβάκι μας που ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι και πλησιάζει σιγά σιγά εκεί που απαιτεί η ιστορία του!

One Team, one City, one Dream!

Σας περιμένουμε!