Μια διοργάνωση που έχει γίνει γνωστή σε όλους τους φίλους του FootVolley σε όλη την Ελλάδα κι έχει την στήριξη 30 και πλέον χορηγών, έρχεται και φέτος στο «Peponi» Beach Bar.

Tο 5ο FootVolley by fuzetea έχει «αλλάζει επίπεδο» και ο πήχης των απαιτήσεων κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο ένα και περισσότερο. Έτσι, οι διοργανωτές είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι τόσο για τις συμμετοχές των αθλητών όσο και για την προσέλευση του κόσμου στο γνωστό beach bar “Peponi” στους Αμμόλοφους της Καβάλας.

Συμμετοχές όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν το συντομότερο μπαίνοντας στην σελίδα Footvolley Kavala στο Facebook.

Τα δώρα των νικητών για φέτος είναι: 1ος νικητής (2 διανυκτερεύσεις στο Archontiko Metsovou Luxury Boutique Hotel, μια προσφορά από το Kavala Tours), ο 2ος νικητής (2 γυαλιά ηλίου, μια προσφορά από το κατάστημα Opsis) και ο 3ος νικητής (2 ρολόγια χειρός από το κατάστημα Petra Jewellery).

Το KavalaWebNews.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα στηρίξει την προσπάθεια των διοργανωτών, Αλέξη Βλάχου και Κοσμά Ελευθεριάδη, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχει και το 2DayNews.gr σαν χορηγός επικοινωνίας.

Οι φίλοι του FootVolley θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το καταπληκτικό αυτό διήμερο θεάματος μέσα από τις σελίδες του kavalapamegipedo.gr και από kavalawebnews.gr