Αγόρια και Κορίτσια από 5-15 ετών μπορούν να συμμετέχουν και να μάθουν τα μυστικά του Basket, από τους έμπειρους προπονητές των Ακαδημιών και των Αγωνιστικών Τμημάτων του Αστέρα, οι οποίοι θα είναι δίπλα τους για να τους μυήσουν στο μαγικό κόσμο αυτού του υπέροχου αθλήματος!

Το Camp θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων και θα διαρκέσει 3 μέρες, ενώ η παρουσία του κόουτς, Σάκη Δέλιου, θα δώσει άλλη αίγλη και βαρύτητα: Δευτέρα 19/6: 5:00-9:00 μμ. Τρίτη 20/6 και Τετάρτη 21/6 : 10:00 πμ – 2:00 μμ και 5:00-9:00 μμ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και σε όλους και όλες που θα συμμετέχουν θα δοθούν βεβαιωτικά συμμετοχής και αναμνηστικά. Στο camp θα υπάρχουν πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια με έπαθλα και άλλες εκπλήξεις! Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου θα γίνουν οι απονομές στους νικητές των διαγωνισμών του camp και θα ακολουθήσουν εκπλήξεις!

Και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ: «Ο Αστέρας σας περιμένει όλους και όλες εκεί! Να παίξετε, να χαρείτε το μπάσκετ και να νοιώσετε Πρωταθλητές, παρέα με τους καλύτερους! Στο Camp του Αστέρα θα κάνετε τη συμμετοχή σας χαρά και την προπόνηση επιτυχία».

Γιώργος Νελόπουλος