Το Κύπελλο έφερε στην πόλη μας η 13χρονη αθλήτρια του Παλμού Καβάλας, Λυδία Τσακαλίδου, αν και νεοεισελθείσα στην κατηγορία Junior (13 – 17 ετών) από το 5ο Κύπελλο Τραμπολίνο “Κώστας Πεξαράς” που έγινε την Κυριακή 10-11/2/2018 στην Περαία Θεσσαλονίκης. Το φετινό Κύπελλο πήρε το όνομα του συμπολίτη μας και αδικοχαμένου προπονητή Κώστα Πεξαρά ως ένδειξη φόρου τιμής, για την προσφορά του στο άθλημα του Τραμπολίνο.
Στους αγώνες συμμετείχανε οι καλύτεροι αθλητές από την Ελλάδα και την Βουλγαρία προσφέροντας ένα συναρπαστικό θέαμα, δείχνοντας ότι το άθλημα του Τραμπολίνο βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία στην χώρα μας και με τους αθλητές του Παλμού να κάνουν βροντερή την παρουσία τους.
Η αποκορύφωση αυτής της εμφάνισης ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου από την αθλήτριά μας Λυδία Τσακαλίδου στην κατηγορία Junior (13-17 ετών), όπου ο συναγωνισμός και το επίπεδο των αθλητριών ήταν ιδιαίτερα υψηλός.
Από τον Παλμό συμμετείχαν 9 αθλητές/τριες: (Λυδία Τσακαλίδου, Ευρυδίκη Αργύρη, Ανθή Τσιλογεώργη, Κυριακή Παπαντωνίου, Χριστίνα Παπαθανασίου, Εμμανουέλα Μήτογλου, Ηλιάννα Μπαξεβάνη, Γιάννης Καρασταμάτης, Δημήτρης Νώλης)
Προπονητής: Δημήτρης Τσακαλίδης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατηγορία Junior (13-17 ετών):
Τσακαλίδου Λυδία 1η στο Τραμπολίνο
Αργύρη Ευρυδίκη 6η στο Τραμπολίνο και 3η στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο
Καρασταμάτης Γιάννης 4ος στο Τραμπολίνο και 3ος στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο
Νώλης Δημήτρης 7ος στο Τραμπολίνο και 2ος στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο

Κατηγορία (11-12 ετών):
Τσιλογεώργη Άνθή 8η στο Τραμπολίνο και 10η στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο
Παπαντωνίου Κυριακή 9η στο Τραμπολίνο και 7η στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο

Κατηγορία (9-10 ετών):
Παπαθανασίου Χριστίνα 2η στο Τραμπολίνο και 7η στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο
Μήτογλου Εμμανουέλα 5η το Τραμπολίνο και 2η στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο
Μπαξεβάνη Ηλιάννα 14η το Τραμπολίνο και 11η στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο.