Η άκρως πετυχημένη διοργάνωση του Δήμου Καβάλας ήδη μετράει τον τρίτο χρόνο ζωής. Στις 4 Νοεμβρίου θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ στα κλειστά γυμναστήρια Καλαμίτσας αλλά και του Αμυγδαλεώνα, όπου παραδοσιακά φιλοξενεί αγώνες κάθε Δευτέρα βράδυ.

Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει την μεθεπόμενη Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και σ’ αυτήν θα συμμετέχουν (όπως και πέρσι) 20 ομάδες! Παρά τα όσα είχαν ακουστεί στο τέλος του 2ου πρωταθλήματος περί αποχωρήσεων κάποιων ομάδων και προσχωρήσεων κάποιων άλλων, το μόνο που σημειώθηκε ήταν μια αποχώρηση και μια προσθήκη!
Και πάλι θα γίνει FINAL 8!
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα υπάρχει η φάση του final 8, στην οποία θα συμμετέχουν οι 4 πρώτοι των δύο ομίλων των 10 ομάδων που θα σχηματιστούν από την κλήρωση , ενώ ακολούθως θα υπάρχει το final 4 και φυσικά οι αγώνες κατάταξης για τις ομάδες που δεν θα προκριθούν. Επίσης θα διεξαχθεί και φέτος το All Star Game, με τον τρόπο επιλογής των παικτών να παραμένει ο ίδιος και τα έσοδα από τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν να δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι δόθηκαν στις οικογένειες των 180 εργαζομένων – απολυμένων της ΒΦΛ, με την μορφή κουπονιών από γνωστή αλυσίδα super market!
Γ.Νέλ.