Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην πόλη μας το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βridge Ανατολικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή 120 αθλητών από όλη την Ελλάδα, καθώς και αθλητές  παγκοσμίου βεληνεκούς  από την Ευρώπη (Πολωνία).

Η Καβάλα  απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι προσφέρει όλες τις υποδομές, τη διάθεση και τη θέληση των στελεχών της ομάδας, προκειμένου να διεκπεραιώνει με επιτυχία υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, οι οποίες θα συζητηθούν σε όλη την επικράτεια με τα καλύτερα λόγια, όπως τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βridge Αλέκος Αθανασιάδης.

Το ξενοδοχείο Lucy αποδεικνύεται ιδανικός χώρος τέλεσης τέτοιων αγώνων που ταυτόχρονα προβάλει  και αναδεικνύει τις πλούσιες τουριστικές  δυνατότητες της πόλης.

Και επειδή μία διοργάνωση θεωρείται πετυχημένη όταν έχει ταυτόχρονα αγωνιστικές επιτυχίες, στο τριήμερο ξεχωρίζουν  η  1η θέση στην κατηγορία 1-9 του ζεύγους Υφαντίδη Κώστα και Κασάπη Νίκου, στην κατηγορία 1-6 του Σωτηρελη Νίκου και του Χρήστου Μίγγου, ενώ στους αγώνες ομάδων την πρώτη θέση στην κατηγορία 1-6 κατέκτησε  η ομάδα της Ευλαμπίας  Αστεριάδου, με τη συμμετοχή των Ταγταλιανίδη, Λασκαρίδη, Λάγρα και Χριστοφορίδου.