Τη Δευτέρα στις 18.00 μ.μ  στο «Ανθή Καραγιάννη» οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα Φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη για την ενίσχυση του 9χρονου μαθητή του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ευστράτιου- Ραφαήλ Μπίνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και κρίνεται απαραίτητη  η μετάβαση του σε νοσοκομείο της Αμερικής. Η τιμή εισιτηρίου είναι 1 ευρώ κια παρακαλούνται οι πάντες να βοηθήσουν.

Με την ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ θα αγωνιστούν ο  Νίκος Καραγεωργίου, ο Χάρης Παππάς, ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Μωυσής Σπανίδης, ο Τάσος Τσαπανίδης, ο Ακης Φιλιτσόπουλος, ο Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο Κώστας Βακιρτζής, ο Στέλιος Κατρακυλάκης, ο Αρης Μαγκαφίνης, ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Κώστας Άγγος, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Μανώλης Δρόσος, ο Λάμπρος Παπαβασιλείου, ο Κώστας Λιόλιος, ο Κώστας Τοπούζης, ο Θεόδωρος Σιαματάς, Ο Δήμος Γιαννακίδης, ο Γιώργος Μαλλιαρός, ο Νίκος Μόσχος, ο Σίμος Ανθουλάκης, ο Γιώργος Ιωσηφίδης, ο Δήμος Βρύζας, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, ο Γιώργος Γκαϊτατζής, ο Λάκης Καραολάνης, ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σεϊτανίδης, ο Νεοκλής Λεμονίδης, ο Παναγιώτης Χρυσαλίδης, ο Γιώργος Ιατρόπουλος, ο Ανδρέας Λαφτσής, ο Σωκράτης Παπαζίδης, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο Σάκης Κακαλής, ο Στάθης Τριανταφυλλίδης.    
Καλούνται όλοι οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ να βρίσκονται στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 17.00 μ.μ, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
· Τέλος οι παλαίμαχοι νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τον Δήμο Καβάλας τη Δημωφέλεια και το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου “Ανθή Καραγιάννη”.