Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης, ο «μοναχικός» πρωταθλητής μας, μας έκανε για ακόμη μια χρονιά περήφανους  κατακτώντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Εφήβων Kick Boxing που διεξήχθη από τις 27 Αυγούστου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου στο Δουβλίνο.

Ο αθλητής του Τάσου Χατζηιωαννίδη αναδείχθηκε  για δεύτερη φορά τρίτος στο κόσμο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο έπειτα από 3 νίκες με Κροατία, Ιταλία και Αζερμπαϊτζάν.

Ο 15χρονος Καβαλιώτης πρωταθλητής έχασε στον 4ο αγώνα από τον Σέρβο αθλητή καταφέρνοντας όμως να φύγει με το χάλκινο μετάλλιο.

Εύλογο είναι το παράπονο του καθώς η στήριξη από το δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια δεν ήτανε αυτή που θα περίμενε τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του, καθώς μέχρι και τις τελευταίες ημέρες ήτανε αμφίβολη η συμμετοχή του αφού ήτανε έντονο το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η αποστολή για το ταξίδι στο Δουβλίνο.

Ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι που δεν τον ξέχασαν και τον στήριξαν έτσι ώστε να καταφέρει και να δώσει το παρών για ακόμη μια χρονιά σε μια μεγάλη διοργάνωση και αξίζει να τους αναφέρουμε.

Οι χορηγοί του Παναγιώτη σε αυτό το Παγκόσμιο ήταν οι:

ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ ΔΡΆΜΑ

ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ OIL&GAS ΚΡΗΝΙΔΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΆΔΗΣ BAGNO ΚΡΗΝΊΔΕΣ

ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΣΆΚΗΣ ΚΡΗΝΊΔΕΣ

ΠΊΤΣΑ ΧΑΜΠΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΒΑΣΊΛΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

VOULA KIDS ΠΑΙΔΌΤΟΠΟΣ

ΟΥΖΕΡΊ ΑΠΙΚΟ

ΣΥΝΕΡΓΕΊΟ ΙΧ ΝΊΚΟΣ ΚΟΛΙΑΣ

ΟΙΚ.ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ MUSCLE & FIΤNESS PERFORMANCE

ENERGEAN OIL&GAS  που φρόντισε για την μεταφορά Θεσσαλονίκη/Αθήνα του αθλητή αλλά και του προπονητή του.

Ο «μοναχικός» πρωταθλητής μας, είναι ήδη 6 φορές πρωταθλητής Ελλάδος, 3ος στην Ευρώπη και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά 3ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο Παναγιώτης πλέον προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αθήνα τον Νοέμβριο αλλά και για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017 αν μαζευτούν τα χρήματα για άλλη μια φορά.

Παρά τις επιτυχίες ο Παναγιώτης δεν ξεχνάει όσους τον βοηθήσανε και συνεχίζουν να το κάνουν. Έτσι εκτός τους χορηγούς δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και τον δημοσιογράφο Άγγελο Τζέλιο  για την στήριξη του εδώ και 3 χρόνια.

Δεν είναι ώρα να μιζεριάζουμε και να ρίχνουμε ευθύνες. Το παλικάρι αυτό αγωνίζεται φορώντας το εθνόσημο και προσπαθεί να κάνει γνωστή την πατρίδα του και αυτή του γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη.

Δεν είναι ο μόνος αθλητής που βιώνει κάτι τέτοιο. Πρόσφατα παραδείγματα είδαμε και στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το άθλημα του δεν είναι στις καθημερινές ειδήσεις, ούτε φιγουράρει στα τηλεοπτικά κανάλια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός θα συνεχίζει να αγωνίζεται και να μας κάνει υπερήφανους, όσο εσείς του γυρνάτε την πλάτη.

Συγχαρητήρια Παναγιώτη!!!

Ο Παναγιώτης μαζί με τον προπονητή του Τάσο Χατζηιωαννίδη, δευτερόλεπτα μετά την απονομή
Ο Παναγιώτης μαζί με τον προπονητή του Τάσο Χατζηιωαννίδη, δευτερόλεπτα μετά την απονομή
Ο Χάλκινος Πρωταθλητής μας επιστρέφει στην Ελλάδα
Ο χάλκινος Πρωταθλητής μας επιστρέφει στην Ελλάδα