Φαίνεται πως βρέθηκε οριστική λύση στα διοικητικά αφού σε μια μικρή άτυπη γενική συνέλευση, διψήφιος αριθμός παραγόντων έδειξαν ότι θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Μπουντρούδης είναι μέσα σε αυτούς. Επίσης παλιοί και νέοι παράγοντες: Σίμος, Εμινίδης, Δημητριάδης, Λαζαρίδης, Σιδηρόπουλος, Πεσιρίδης κτλ. Σε λίγες μέρες θα συνέλθει σε σώμα το νέο διοικητικό σχήμα ενώ τώρα προέχει η γιορτή του Νέστου στις 16 Ιουλίου, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων».
Δεν αποκλείουμε να συνεχίσει και πάλι στη θέση του προέδρου ο Νίκος Μπουντρούδης. Το κλίμα της άτυπης γενικής συνέλευσης ήταν πολύ καλά.

Νέος τεχνικός ο Κετσιεμενίδης

Ο 38χρονος Κυριάκος Κετσιεμενίδης είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Νέστου μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις στην ομάδα όσον αφορά το διοικητικό επίπεδο. Ο Κετσιεμενίδης τη σεζόν 2017-2018 εργάστηκε στον Αρη Αβάτου με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού η ομάδα έμεινε σαν νεοφώτιστη στη Γ` Εθνική αλλά και κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Νέστος εντός των ημερών θα ανακοινώσει και τις πρώτες του μεταγραφές εν όψει της νέας αγωνιστικές περιόδου.