Ο χορός είναι μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης η οποία γενικά αναφέρεται στην κίνηση του σώματος, συνήθως ρυθμική και σύμφωνη με τη μουσική. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μέσω του σώματος. Έτσι μπορούν να εκφραστούν διάφορα συναισθήματα.

Και όπως φαίνεται, η μικρή μας Θεοφιλία, ξέρει να εκφράζει τα συναισθήματά της πάρα πολύ καλά, κι έτσι ακόμη μια διάκριση δεν άργησε να έρθει.

Αυτή την φορά σε έναν πολύ απαιτητικό διαγωνισμό, με ρεκόρ συμμετοχών, η νεαρή Καβαλιώτισσα συμμετείχε στους αγώνες χορού στο Team Battle, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο (16/3/2019), στη Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ Πυλαίας.

Έλαβε μέρος σε 4 κατηγορίες και πήρε αντίστοιχα 4 μετάλλια. 1 χρυσό στη Samba και 1 αργυρό στο 3 Dance ανάμεσα σε 40 αθλήτριες ηλικίας 12-15 και 2 χάλκινα στην κατηγορία Youth, ανάμεσα σε 35 αθλήτριες ηλικίας 16 -18.

Τώρα προπονείται εντατικά για το Κύπελλο Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου.

Η 12χρονη Θεοφιλία, ανήκει στο δυναμικό της σχολής Best Dance με δασκάλα την Αλεξάνδρα Κιμ.
Ασχολείται με το Λάτιν χορό από την ηλικία των τεσσάρων ετών και μετράει στο ενεργητικό της πάρα πολλές συμμετοχές σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες με πολύ σημαντικές διακρίσεις.

Ωστόσο τα όνειρα της Θεοφιλίας δεν σταματάνε εδώ, καθώς στο μέλλον, θέλει να γίνει δασκάλα και κριτής χορού, μέχρι τότε όμως θα συνεχίσει να εκφράζει τα συναισθήματά της όπως μόνο αυτή ξέρει.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να είναι γερή και να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα.