Ο 13χρονος Λεωνίδας Χατζηναούμ που έχασε την ζωή του στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ζυγός, ήταν πρωταθλητής στο Καράτε με προπονητή τον Ανέστη Μπαρμπούτη στη σχολή  του ΑΟΚ Kyokushin Karate Kavala (παράρτημα Φιλίππων). Ο συνεργάτης μας Γιώργος Νελόπουλος που ήταν ένας από τους δασκάλους του σημειώνει:

Toν Λεωνίδα Χατζηναούμ θα τον θυμάμαι με ένα τεράστιο χαμόγελο, όταν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου με συνάντησε μαζί με τον αδερφό του στην παραλία της Καβάλας και μου είπε: «Δάσκαλε αύριο θα παρουσιάσεις το 4ο Kavala Night City Run εμείς θα τρέξουμε μαζί με τον αδερφό μου».

Θα θυμάμαι πάντα το χαμόγελο σου Λεωνιδάκο, θα θυμάμαι στην Πτολεμαΐδα στις 10 Νοεμβρίου που έπαιξες στον τελικό με τον αδερφό σου πως έκλαιγες από χαρά που έπαιξες τόσο καλά και εγώ σαν διαιτητής με υπεροχή σε έβγαλα νικητή…

Έτσι θα σε θυμάμαι Λεωνίδα για πάντα. Νικητή…Osu!

Γιώργος Νελόπουλος

 

Η ανάρτηση του Ανέστη Μπαρμπούτη στο FB

Η Οικογένεια μας είναι μικρότερη από σήμερα.. Ο Λεωνιδάκος μας άφησε παιδιά, θα προπονείται από εκεί ψηλά πλέον. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα πριν 5 χρόνια που μπήκες και μου είπες κουρασεμε αν μπορείς.. Δεν θα ξεχάσω τον πόνο που μοίρασες στην Ρουμανία και ψαχνόταν. Θα σου θυμώσω γιατί μου υποσχέθηκες να κάνουμε καλή προετοιμασία για να πάμε το καλοκαίρι στο παγκόσμιο.. Θα σου θυμώσω γιατί δεν σκέφτηκες λίγο παραπάνω. Αλλά σου υπόσχομαι να μην σε ξεχάσω ποτέ. Στο επανειδην,, και να ξέρεις..όταν συναντηθούμε..θα πέσει πολύ ξύλο για να δω πόσο ετοιμάστηκες. OSU αγορίνα μου.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γαλάνη στο FB

Η σχολή μας Α.Ο.Κ. Kyokushin Karate Kavala, οι αθλητές μας, τα μέλη μας, η οικογένεια της Honkyokushin Hellas και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Χατζηναούμ, αθλητή του Ανέστη και του Fdf Dojo.

Ένα πολύ καλό παιδί, ένας πολύ καλός αθλητής, πραγματικός Karateka, χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του στην Ελλάδα, πρωταθλητής στην Ευρώπη, ο μόνος που μπορούσε να τον συναγωνιστεί ήταν ο αδερφός του.

Πραγματικά κρίμα να φεύγουν τέτοιοι αθλητές με αυτόν τον τρόπο και ειδικά σε τέτοια ηλικία. Πραγματικά κρίμα.

Εγώ ως Branch Chief της οργάνωσής μας στην Ελλάδα και ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Λεωνίδα, θα του αποδώσω την μαύρη ζώνη και τον βαθμό του Shodan, κάτι που σίγουρα άξιζε πάνω από 100%.

Ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένεια του.

Osu

Sensei Δημήτρης Γαλάνης».