Μια καταγγελία του ποδοσφαιριστή του Νέστου Χρυσούπολης Ανδρέα Μκρτσιάν, κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

Ο αρχηγός του Νέστου καταγγέλλει ότι έγινε στόχος απαράδεκτης και βίαιης ρατσιστικής επίθεσης και μάλιστα από “μεγαλοπαράγοντα” του Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ».

Η καταγγελία του ποδοσφαιριστή είναι ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, η ρατσιστική επίθεση είχε κατάπτυστο χαρακτήρα και φυλετικό περιεχόμενο, που έφτασε μέχρι και τα όρια προσβολής και ευτελισμού εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, όπως η Γενοκτονία των Αρμενίων.

Η καταγγελία του Μκρτσιάν πρέπει να διερευνηθεί το δίχως άλλο απ’ τις Αρχές, καθώς η επίθεση εμπίπτει φυσικά στον Νόμο4285/2014 κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ο οποίος επισύρει βαρύτατες ποινές.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μκρτσιάν στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Προς τον “μεγαλοπαραγοντα” της πλάκας που στο παιχνίδι Καβαλα-Νεστος φώναζε καθόλη την διάρκεια: π@€στη Αρμενε καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια θα πω ένα και μόνο πράγμα… Λυπάμαι που σιχάματα σαν εσένα ζουν κ αναπνέουν στον ίδιο κόσμο με εμάς… υ.γ. Ελπίζω ποτέ να μην ζήσεις όσα ζήσανε οι πρόγονοι μου γιατί είσαι τόσο φλώρος και λίγος που σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμπλεξες τις γενοκτονίες και τον αβάσταχτο πόνο Αρμενίων και Ποντίων! Περαστικά σου ανύπαρκτε!

ΠΗΓΗ: sportsaddict.gr