Θρήνος για τον θάνατο του Σάββα Αδαμίδη!

Μόλις στα 60 του χρόνια «έφυγε» ο Σάββας Αδαμίδης, ο παλαίμαχος του ΑΟΚ, γνωστός και ως «κοντός», είχε επίσης προϋπηρεσία στην ΑΕΚ Καβάλας, στον Άρη Ζυγού και στη Νεάπολη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νομού μας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό του παλαιού ποδοσφαιριστή Σάββα Αδαμίδη, γνωστός σε όλους μας ως «κοντός».
Ο Σάββας Αδαμίδης ξεκίνησε από τα τσικό του ΑΟΚ με τον αείμνηστο  Μήτσο Τσάκαλο και έφθασε μέχρι το ανδρικό τμήμα με τη φανέλα με το καραβάκι. Κλήθηκε στα εθνικά μας συγκροτήματα και τίμησε με τις εμφανίσεις του τη φανέλα με το εθνόσημο. Σάββα καλό σου ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων. Εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα».
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Σάββα Αδαμίδη, του οποίου οι υπηρεσίες ως ποδοσφαιριστής, για πολλά χρόνια ήταν πολύτιμες και μοναδικές. Ο ξαφνικός θάνατος του σε ηλικία 60 ετών μας συγκλόνισε όλους και θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, για τον αιφνίδιο χαμό του. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει υπομονή και δύναμη στην οικογένειά του να παλέψει για αυτό το τραγικό και ξαφνικό γεγονός».
Γ.Νέλ.