Μία από τις θέσεις που «πονάει» και έχει ανάγκη να καλύψει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, είναι η θέση Νο5 με έναν παίκτη δυνατό, όπως είναι ο Σάββας Τζουγκαράκης, για τον οποίο η ομάδα του Καραπιπερίδη, ενδιαφέρεται σοβαρά, μιας και πρόκειται για έναν ικανότατο σέντερ φορ που έχει μεγάλη εμπειρία από την Α2 Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για ένα «βαρύ» 5αρι που τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αρκαδικού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αγωνιστεί σε Περιστέρι, Άλιμο, Ηλυσιακό και Αετό.
Είναι 32 ετών (γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1986 στα Χανιά Κρήτης όπου μεγάλωσε) και θεωρείται ότι μπορεί να καλύψει επαρκώς την νευραλγική αυτή θέση!
Πλησιάσει και ο Σταμπουλής
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Σταμπουλή βρίσκεται ο ΓΣΕ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες απομένει το τυπικό για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Ο 27χρονος  Καβαλιώτης φόργουορντ (2.02 ύψος) αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 με το Ηράκλειο Κρήτης ενώ πριν είχε φορέσει την φανέλα της Ένωσης στην Α1 και της Λάρισας στην Α2.  Έχει αγωνιστεί ακόμη σε εφηβικό του Άρη.