Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Τραγωδία στη Λεκάνη: Το σημείωμα που άφησε ο δολοφόνος και αυτόχειρας

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας μετά το διπλό φονικό...

Έγκλημα στην Λεκάνη: Ποια ήταν η 31χρονη Γερμανίδα μητέρα

Σοκ προκαλεί η διπλή άγρια δολοφονία στην...

«Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει», λέει ο Δικηγόρος της 30χρονης

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας,...

Τι θα γίνει με το πάρκινγκ της Ροδόπης;

spot_img

Ακολούθησε μας

Θα τελειώσει επιτέλους αυτή η φαρσοκωμωδία με το πάρκινγκ της Ροδόπης; Ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει 250-300 αυτοκίνητα μένει κλειστός, ενώ τριγύρω κάνει πάρτι το κυκλοφοριακό.

Τι θα πει ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως πλατεία; Από την στιγμή που δεν λειτουργεί ως πλατεία, πρέπει να αποδοθεί στους καβαλιώτες. Άλλωστε, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση, απαγορεύεται να λειτουργεί ως μισθωμένος χώρος στάθμευσης. Από που προκύπτει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως ελεύθερο πάρκινγκ;

Να το πάμε πιο μακριά; Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η καταγγελία έγινε από έναν σύλλογο «στεγασμένων χώρων στάθμευσης», ενώ στην Καβάλα δεν υπάρχουν στεγασμένοι χώροι στάθμευσης (της δημοτικής αγοράς είναι δημοτική επιχείρηση). Για τις πυλωτές των πολυκατοικιών να μην μιλήσουμε γιατί θα… κλάψουν μανούλες. Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από ιδιωτικές εταιρείες να αναλάβουν, με το αζημίωτο εννοείται, την ελεγχόμενη στάθμευση στην Καβάλα. Είναι λογικό, λοιπόν, να γεννιούνται δεύτερες σκέψεις για την σκοπιμότητα της καταγγελίας που οδήγησε στο κλείσιμο του πάρκινγκ της Ροδόπης.

Για να τελειώνουμε. Υποχρέωση του δήμου Καβάλας είναι να αποδώσει το πάρκινγκ της Ροδόπης στους καβαλιώτες για ελεύθερη χρήση, τουλάχιστον μέχρι να τακτοποιηθούν τα νομικά ζητήματα που προέκυψαν. Πάντως αν ήταν δήμαρχος ο αείμνηστος Λευτέρης Αθανασιάδης θα είχε κάνει ήδη «λειτουργική κατάληψη»…

(Σ.Σ. Ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης σε χθεσινές δηλώσεις του στην «Πρωινή» ανέφερε ότι προωθείται τροπολογία από το υπουργείο Περιβάλλοντος η οποία θα δώσει λύση στο πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει σύντομα)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα