Ο ΑΟΚ έδειξε το καλό του «αγωνιστικό πρόσωπο» στον αγώνα με την Βέροια κι έδωσε άλλο ενδιαφέρον στον πρωτάθλημα με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που κατέκτησε. Άλλωστε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα τον άφηνε πίσω στο κυνήγι της ανόδου, την οποία όσο συγκρατημένα δεν θέλει να την αναφέρει ο Δερμιτζάκης, είναι ο κρυφός πόθος όλων όσων αγαπάνε την ομάδα.
Πάθος, ενθουσιασμός και μια «ευχάριστη φρεσκάδα», ίσως να ήτανε η θέληση για τη νίκη και να την είδα εδώ σαν «φρεσκάδα» από την ομάδα η οποία με παρέσυρε κι εμένα που την έβλεπα να τρέχει μέχρι το τελικό σφύριγμα και ίσως να ήτανε η πρώτη φορά που πίστευα κι εγώ πως το παιχνίδι θα το κερδίζαμε ότι και να γίνει.
Μετά την εμφάνιση στη Βέροια και τη μεγάλη νίκη που πέτυχε, η ομάδα άρχισε να αποκτά «μέταλλο» που λέγανε οι παλιοί κι εγώ θα το πω πιο απλά, άρχισε να πιστεύει στον εαυτό της και στις δυνατότητες της. Ήτανε θέμα χρόνου ν´ αρχίσει να παίρνει νίκες και στα εκτός έδρας παιχνίδια κι έτσι για μένα, «τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα» για την ομάδα.
Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ήδη μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου το παιχνίδι απόκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ίσως το δυσκολότερο εντός έδρας παιχνίδι.
Γι αυτό όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα. Πάρτε και την παρέα σας μαζί σας. Ο ΑΟΚ είναι ένα υγιή σωματείο και κάνει μια έντιμη προσπάθεια να βρεθεί εκεί που του αξίζει. Στηρίξτε την ομάδα της πόλης μας.
Άλλωστε όλα τα σωματεία και οι σύλλογοι ζητάνε τον κόσμο δίπλα τους, μόνο που όλοι δεν είναι ΑΟΚ.
Γιάννης Σιαπέρας