Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρωταθλητής της Καλιφόρνια ο Στέλιος Παπαδόπουλος!

Ημέρα:

spot_img

Πιστός στο ραντεβού του με τις νίκες παρέμεινε ο «Golden Boy» γράφοντας το 6-0 της επαγγελματικής του καριέρας στις ΗΠΑ.

Ο Έλληνας πυγμάχος επιβλήθηκε του Edgar Ivan Garcia με ομόφωνη απόφαση των κριτών και παρέμεινε αήττητος. Παράλληλα κατέκτησε και την πρώτη του ζώνη.

Πλέον, ο Στέλιος Παπαδόπουλος είναι κάτοχος του πολιτειακού τίτλου της Καλιφόρνια, βάζοντας έτσι το πρώτο δυνατό θεμέλιο στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας στην Αμερική.

Υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή Robert Sale ο Παπαδόπουλος έχει καταφέρει να ανεβάσει πολλά επίπεδα τις ικανότητές του γεγονός που έκανε «μπαμ» στα μάτια όλων όσων είδαν το παιχνίδι τίτλου με τον Ivan Garcia.

Και στους έξι γύρους η υπεροχή του «Golden Boy» ήταν καθολική με όμορφο μποξ και σωστή διαχείριση δυνάμεων όπως πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας πυγμάχος που ξέρει πώς να νικάει και να κυριαρχεί παράλληλα μέσα στο ρινγκ.

Oι πρώτες δηλώσεις:

Ταπεινός όπως πάντα ο «Golden Boy» ευχαρίστησε την ομάδα και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνει στις ΗΠΑ ενώ στη συνέχεια έγραψε για τα προσωπικά του οφέλη όσον αφορά τη νίκη και την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου επί αμερικανικού εδάφους.

Ο Παπαδόπουλος τόνισε ότι η συγκεκριμένη νίκη εκτόξευσε την ψυχολογία του παράλληλα όμως σημείωσε ότι η δουλειά του στην Αμερική γίνεται σιγά σιγά και με μεθοδικό τρόπο για να φτάσει τους στόχους τους.

«Ο πρώτος τίτλος επί αμερικανικού εδάφους είναι πλέον πραγματικότητα!

Νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών και καθολική υπέροχη μου σε όλους τους γύρους!

Η χαρά μου είναι απερίγραπτη βλέποντας τις τόσες θυσίες σιγά-σιγά να πιάνουν τόπο.

Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά η ψυχολογική σημασία μιας τέτοιας νίκης είναι σημαντική!!!

Και όταν το team σου αποτελείται από τόσο σημαντικές προσωπικότητες του κόσμου της πυγμαχίας τότε η σιγουριά που σου μεταφέρουν είναι τεράστια!

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου Rob Sale,τον cuttman μου Dave Martinez,τον αντζεντη μου George Zakk,τον ανθρωπο που βρισκεται πισω απο εμενα και απο ολο αυτο που ζω τον κυριο Greg Mallios , τον φίλο και συναθλητή μουAris Bellos που από την μέρα που ήρθε εδώ έχει αλλάξει κατά πολύ την ψυχολογία μου και με έχει βοηθήσει αφάνταστα και την χορηγό μου 1821Media και τους κυρίους Πάρη Κασσιδοκώστα Paris Kass και Terry Dougas που πιστεύουν τόσο πολύ σε εμένα!!!

Να ευχαριστήσω την Κυρια Regina Persani και την εταιρεία #Persani για τον πυγμαχικό εξοπλισμό μου στην προετοιμασία, ένα κομμάτι πολύ σημαντικό που χρειάζεται να βγαίνει χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου #nutritionsupport #terranovahealth #PlaySafe #icetube_cryosauna #endomarch_greece #arogi12 Τον Φυσιοθεραπευτή μου Γεώργιο Μελά και φυσικά πάντα δίπλα μου και τον «χορηγός θετικής ενέργειας» Dimitris Fidirikos!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας τίτλος εδώ στην Αμερική απέκτησε γαλανόλευκα χρώματα… Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας».

Γιώργος Νελόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...