Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έκλεψαν 12.000 ευρώ από 85χρονη

Ημέρα:

spot_img

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών οι οποίοι εξαπάτησαν ηλικιωμένη ημεδαπή σε χωριό της Καβάλας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι σε χωριό της Καβάλας, εξαπάτησαν 85χρονη ημεδαπή.
Αναλυτικότερα, οι δράστες, προσποιούμενοι τους υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ, μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, όπου προφασιζόμενοι την αντικατάσταση του ηλεκτρολογικού πίνακα λόγω διαρροής και χρησιμοποιώντας διάφορα άλλα προσχήματα κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να αποσπάσουν από αυτήν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Έκλεψε πιστόλι από κατάστημα

Συνελήφθη στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι την 22-4-2016 το βράδυ, προσποιούμενος τον πελάτη, εισήλθε σε κατάστημα (εμπορίας όπλων – καταδυτικών ειδών) στην Καβάλα, όπου με το πρόσχημα αγοράς διαφόρων προϊόντων, αφαίρεσε ένα αεροβόλο πιστόλι.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στην οικία του 29χρονου το αφαιρεθέν αεροβόλο πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο 39χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, κατηγορούμενος για παραβίαση όρων ασφαλούς φύλαξης του παραπάνω όπλου.
Επισημαίνεται ότι ο 29χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Είχε βεγγαλικά και φωτοβολίδες

Συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε περίπτερο, ιδιοκτησίας της 42χρονης, όπου την εντόπισαν να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση 1.800 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιδικά αθύρματα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...