Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Γιορτή της Αγοράς» στις 9 Σεπτεμβρίου στην Καβάλα

Ημέρα:

spot_img

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας η «Γιορτή της Αγοράς», η οποία ουσιαστικά θα αποτελέσει και το τελείωμα της καλοκαιρινής εκπτωτικής περιόδου με μεγάλες προσφορές από τα τοπικά καταστήματα.

Ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έχει έρθει σε συνεννόηση με τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών, ώστε ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου στις 12 Σεπτεμβρίου, να πραγματοποιήσουν παράλληλες δράσεις με τον Ε.Σ.Κ. σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης, δηλαδή στην πλατεία Ομονοίας, στην πλατεία Καπνεργάτη, αλλά και κοντά στο δημοτικό σχολείο του Αγίου Ιωάννη.

Καμιά σχέση με τη «Λευκή Νύχτα»…

Όπως επισήμανε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης η «Γιορτή της Αγοράς» δεν θα έχει καμιά σχέση με την «Λευκή Νύχτα», καθώς δεν θα γίνουν πεζοδρομήσεις, αλλά και δεν θα υπάρξει διεύρυνση του ωραρίου των καταστημάτων.

Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του Ε.Σ.Κ., η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε καθώς υπάρχει ένα δεκαήμερο των Βουλγάρων με τη μεγαλύτερη τους γιορτή, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξει επισκεψιμότητα σε μεγάλο ποσοστό και από την Τουρκία.

Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος θα διαφημίσει τη «Γιορτή της Αγοράς», όπως έκανε και με τη «Λευκή Νύχτα», σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη.

Υπήρξε επισκεψιμότητα στα τοπικά καταστήματα στις εκπτώσεις, όχι όμως και ικανοποίηση στους εμπόρους, αφού ό,τι έβγαλαν θα τα δώσουν στο κράτος από το Σεπτέμβριο

Όσον αφορά τέλος την περίοδο των θερινών εκπτώσεων και την κίνηση που μέχρι τώρα έχει καταγραφεί στην τοπική αγορά, ο Βασίλης Λεμονίδης υπογράμμισε: «Ήταν μια περίοδος με επισκεψιμότητα στα μαγαζιά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα. Ρευστοποιήσαμε το εμπόρευμα μας σε χαμηλές τιμές με μεγάλα ποσοστά και θέλω να συγχαρώ κάθε συνάδελφο ξεχωριστά για τις προσπάθειες που καταβάλλουν μέσα σε ένα αβέβαιο περιβάλλον για να επιβιώσουν. Ικανοποίηση βέβαια δεν μπορεί να υπάρχει όταν ακούμε τι μας περιμένει από τον Σεπτέμβριο, όταν δεν θα μας μείνει τίποτα από αυτά που βγάλαμε από τις εκπτώσεις. Ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...