Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περνάει ΙΚΤΕΟ το ιταλικό ασθενοφόρο, αλλά δεν έχει μπαταρία!!!

Ημέρα:

spot_img

Άμεση ήταν η αντίδραση συμπολίτη επιχειρηματία, στην ανάρτηση του Kavalawebnews που αφορούσε τον παροπλισμό του ασθενοφόρου, το οποίο δώρισε ο Ιταλικός Ερυθρός Σταυρός στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης.

Ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ στην Καβάλα, επικοινώνησε την Τρίτη το μεσημέρι με το Kavalawebnews και δήλωσε πως προσφέρεται να καλύψει τον έλεγχο του ΚΤΕΟ, αλλά και την ασφάλιση του οχήματος προκειμένου αυτό να τεθεί σε κυκλοφορία. Έτσι την Πέμπτη 21 Απριλίου το ασθενοφόρο θα περάσει από τεχνικό έλεγχο στο ΙΚΤΕΟ της Καβάλας.

Όμως υπάρχει και άλλο πρόβλημα. Λόγω της πολύμηνης ακινησίας το ασθενοφόρο δεν έχει μπαταρία!!! Η προσωρινή λύση που βρέθηκε είναι να το βάλουν μπρος με καλώδια και στη συνέχεια να δουν τι θα κάνουν με την μπαταρία, καθώς η ΔΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης δεν έχει εγκρίνει ακόμα την δαπάνη για την αγορά νέας!!! Να σημειωθεί ότι ο διοικητής της ΔΥΠΕ είχε υποσχεθεί τους προηγούμενους μήνες να καλύψει την δαπάνη για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος (μόλις 53 ευρώ), αλλά ποτέ δεν έστειλε τα χρήματα. Και πλέον το κόστος μαζί με τα πρόστιμα ανέβηκε στα 150 ευρώ.

Ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, στον οποίο διαβιβάσαμε την προσφορά του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, δήλωσε συγκινημένος από την ευαισθησία του συμπολίτη επιχειρηματία. Εξέφρασε παράλληλα την πικρία του για τον παροπλισμό του ασθενοφόρου, ενώ όπως είπε, επικοινώνησε σήμερα το πρωί με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης, η οποία είναι Ιταλίδα. Η ίδια τον διαβεβαίωσε πως το ασθενοφόρο το χρειάζεται το Κ. Υ. επειδή είναι μικρό και μπορεί να κινείται άνετα στα χωριά του δήμου Παγγαίου, σε αντίθεση με τα νέα ασθενοφόρα που προμηθεύτηκε το ΕΚΑΒ τα οποία είναι μεγάλα και δύσχρηστα για την περιοχή του Παγγαίου.

– Είναι πραγματικά απογοητευτική η αντιμετώπιση του όλου θέματος από την «πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση», δήλωσε στο Kavalawebnews ο κ. Γιάννης Πασχαλίδης. Προσφέρθηκε στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης ένα ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο και το πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων. Αδιαφορία και απαξίωση για την υγεία των πολιτών, από αυτούς που κάποτε κατηγορούσαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις ως ανεπαρκείς για το ίδιο θέμα. Και τώρα που βρίσκονται στην εξουσία, με την αδιαφορία και την ανεπάρκειά τους απαξιώνουν το πολυτιμότερο αγαθό του πολίτη, την υγεία, τόνισε ο κ. Πασχαλίδης.

Ο πρώην βουλευτής αποκάλυψε ακόμα πως ο Ερυθρός Σταύρος του Μπάρι της Ιταλίας, έχει προσφερθεί να δωρίσει ένα ακόμη ασθενοφόρο στην Καβάλα.

– Τολμάω όμως να αποδεχτώ την δωρεά μετά από όσα συνέβησαν με το πρώτο ασθενοφόρο; δήλωσε με νόημα ο κ. Πασχαλίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...