Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση από την τοπική Νέα Δημοκρατία

Ημέρα:

spot_img

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσαν ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Μπάμπης Δράκος και η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Μαρίνα Φιλιππίδου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, από τα γραφεία της τοπικής ΝΟ.Δ.Ε.

Αρχικά, ο κ. Δράκος αναφέρθηκε στη μεγάλη συσπείρωση που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία, ειδικά μετά την εκλογή του νέου της αρχηγού, ενώ κατηγόρησε την συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. ότι πλέον δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Κέρδισαν τις εκλογές με ψέματα – Εξαπάτησαν το λαό – Επικίνδυνος για τη χώρα ο πρωθυπουργός

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, σημείωσε ότι λόγω αυτής της αδυναμίας της συγκυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία ζητά εκλογές, η οποία, όπως ανέφερε στη συνέχεια, είναι έτοιμη να αποκτήσει εκλογική ετοιμότητα.

Από την μεριά της η Μαρίνα Φιλιππίδου, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές του Σεπτεμβρίου με πολλά ψέματα, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, στον οποίο έδωσε φρούδες ελπίδες. Παράλληλα, επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός είναι επικίνδυνος για τη χώρα, ενώ ανέφερε ότι τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση είναι εξοντωτικά και πλήττουν όλες τις κοινωνικές τάξεις. Σε σχέση με την επιβολή φορολογίας υπογράμμισε ότι είναι καθαρά συνειδητή απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Ζοφερές οι προοπτικές της οικονομίας – Δεδομένο το 4ο, μικρό, μνημόνιο

«Ψέματα, αυταπάτες, φύκια για μεταξωτές κορδέλες… μπροστά στον λογαριασμό του 3ου μνημονίου, αλλά και του 4ου, μικρού, που είναι δεδομένο», σχολίασε καυστικά ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό, το χαρακτήρισε φορολογικό με το μανδύα του ασφαλιστικού, ενώ τόνισε ότι οι προοπτικές της οικονομίας είναι ζοφερές, λόγω των βαρύτατων ευθυνών της κυβέρνησης. Επίσης, έκανε λόγο για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβάλλει φόρους, ενώ με έμφαση επισήμανε ότι αυτά τα μέτρα αντί για έσοδα, θα αυξήσουν την φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή.

«Ο λογαριασμός που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός θα είναι φουσκωμένος, λόγω του κ. Τσίπρα. Μαζί με τα άλλα υπάρχουν και τα μέτρα «καβάτζα» με τη συνολική επιβάρυνση να φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Αυτόματα θα λειτουργεί ο «κόφτης» – Φαύλος κύκλος με νέα προβλήματα από το φθινόπωρο!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για το φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες, το οποίο περιλαμβάνει σειρά έμμεσων φόρων. Τέλος, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε στον περίφημο «κόφτη», ο οποίος, όπως σημείωσε, θα λειτουργεί αυτόματα, όταν υπάρχουν υπερβάσεις στον προϋπολογισμό. Έκανε δε λόγο για φαύλο κύκλο που θα ξαναβρεί η χώρα μπροστά της το φθινόπωρο, καθώς τώρα έλαβε πίστωση χρόνου από τους εταίρους, ενόψει του μείζονος ζητήματος του Brexit.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...