Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ιορδάνης Χοροζίδης: «Επιτέλους στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατανόησαν ότι η χώρα δεν μπορεί να σταθεί χωρίς πρόγραμμα»

Ημέρα:

spot_img

Αδράνεια, την οποία τελικά θα πληρώσει ο ελληνικός λαός, καταλογίζει στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Καβάλα, Ιορδάνης Χοροζίδης.

«Είχαμε ως ΠΑ.ΣΟ.Κ. την γνώση κι αυτή είναι που δίνει την δυνατότητα για καλύτερη διαπραγμάτευση. Προτείναμε την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, όμως δεν έγινε αποδεκτή. Τα πράγματα όντως εξελίχθηκαν πολύ άσχημα με την διακυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. Άργησαν πάρα πολύ και μόλις τον Ιούνιο κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να πετύχουν. Την αδράνεια των έξι μηνών θα την πληρώσει ο ελληνικός λαός. Δεν είναι θέμα δικαίωσης για εμάς που είχαμε προειδοποιήσει για όλα όσα θα συμβούν, αλλά είναι θέμα δυστυχίας για τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αυτοπαγιδεύτηκε κι είχε προφανώς λανθασμένες εκτιμήσεις», επισήμανε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο κ. Χοροζίδης.

«Επιτέλους στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατανόησαν ότι η χώρα δεν μπορεί να σταθεί χωρίς πρόγραμμα»

Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καβάλας, τόνισε στις δηλώσεις του ότι το κόμμα του για άλλη μια φορά έβαλε πλάτη για το καλό της χώρας, ενώ καλωσόρισε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην πραγματικότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν δεν μπορείς να πετύχεις αυτό που υπόσχεσαι στον λαό, τότε αυτός το εκλαμβάνει σαν εξαπάτηση και στρέφεται εναντίον σου, αναζητώντας πάλι να ακούσει κάτι καλύτερο. Επιτέλους στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατανόησαν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να σταθεί χωρίς πρόγραμμα, όπως ένα σακί δεν μπορεί να σταθεί άδειο. Εμείς για ακόμη μια φορά βάλαμε πλάτη, όχι για τις καρέκλες, αλλά για το καλό της χώρας και καλωσορίσαμε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην πραγματικότητα. Ασφαλώς και θα έπρεπε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να ζητήσει μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, αλλά και από εμάς για όσα μας καταλόγιζε όλο το προηγούμενο διάστημα. Όμως σιγά σιγά κάποιες συγγνώμες άρχισαν να λέγονται. Τώρα που είμαστε πολλοί, όλες οι δημοκρατικές παρατάξεις μαζί, μπορούμε να σηκώσουμε την πλάκα που μας βαραίνει».

«Ο λαός δεν αισθάνεται στέρηση για εκλογές, αλλά θέλει λύσεις…»

Σε ερώτηση τέλος, για το αν θεωρεί ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, ο κ. Χοροζίδης απάντησε: «Η συνοχή που θα πρέπει να υπάρχει για να βγάλουμε το πρόγραμμα, να αποδείξουμε αυτά που μπορούμε και να φέρουμε μια ισορροπία, θα έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη. Ο λαός δεν αισθάνεται στέρηση για εκλογές. Ο λαός θέλει μονάχα λύσεις. Κι αυτές μπορούν να προκύψουν μόνο με μια εθνική ομάδα και με μια λογική συμπόρευσης. Αυτήν την στιγμή οι εκλογές είναι αχρείαστες. Η μεγάλη μερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρέπει να πει ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει, να συμπορευθούν και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές δυνάμεις μαζί της, να βοηθήσουν, ώστε να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την χώρα».

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...

Απεργία με κύρια αιτήματα την ακρίβεια και τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

Στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της...

Το Μουσικό Σχολείο θα ψάλλει τον Ακάθιστο Ύμνο στον ναό του Αγ. Νικολάου

Το Μουσικό Σχολείο της Καβάλας, στο πλαίσιο του παιδαγωγικού...

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...

Μ. Λαζαρίδης προς Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του...

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...