Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αναίτια και ανούσια η διαμάχη που προκάλεσε η Πρόεδρος της Δημωφέλειας

Ημέρα:

spot_img

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, Μιχάλης Αμοιρίδης, απαντώντας στη χθεσινή δήλωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου αναφέρει:

Δεν πρόκειται να ακολουθήσω μία αναίτια και ανούσια διαμάχη που προκάλεσε η Πρόεδρος της Δημωφέλειας. Είναι δεδομένο ότι όπως στο παρελθόν καλέσαμε πολλές φορές τη Δημωφέλεια να συνεργαστούμε και κατευθύναμε άλλους συνεργάτες μας προς αυτήν για παροχή πληροφοριών για το Δήμο Καβάλας έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον. Οι πόρτες της Περιφέρειας πάντοτε ήταν και συνεχίζουν να είναι ανοικτές προς όλους για συνεργασία ανεξάρτητα προσώπων ή πεποιθήσεων.

Η Περιφέρεια με συγκεκριμένα βήματα και πρόγραμμα έκανε και θα κάνει δράσεις, για τις υποδομές, για την δικτύωση με διεθνείς και εγχώριους παράγοντες του τουρισμού, προς στοχευμένες κατευθύνσεις για την ουσιαστική αναγνωσιμότητα μας από το διεθνές κοινό, τις περισσότερες φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να υλοποιηθούν. Δράσεις η οποίες αφορούν το σύνολο των προορισμών που συνθέτουν το τουριστικό ψηφιδωτό της ΠΑΜΘ, άλλωστε ο επισκέπτης δεν ενδιαφέρεται για διοικητικά όρια.

Ο κάθε ένας επιμέρους φορέας οφείλει να πράττει και είναι στην  ευχέρεια του να αποφασίζει για την υλοποίηση του δικού του προγράμματος και από αυτό κρίνεται. Το δισκοπότηρο της γνώσης δεν το διεκδικούμε από κανέναν ούτε και θέλουμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας.

Τα επιτυχημένα αποτελέσματα για το σύνολο της ΠΑΜΘ, μας ικανοποιούν, σημαντικά βήματα έχουν γίνει αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η συνδρομή μας σε αυτό, αποτελεί το ελάχιστο για τη στήριξη της τεράστιας προσπάθειας που κάνει διαχρονικά ο ιδιωτικός τομέας και σε αυτήν την περίπτωση ιδιαίτερα οι τουριστικοί πράκτορες και οι ξενοδόχοι μας, στους οποίους πρωτίστως οφείλονται τα εύσημα για την ανοδική πορεία του τουρισμού και την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν και των οποίων την εμπλοκή στις αποφάσεις μας, θα ισχυροποιήσουμε μέσα από τη σύσταση του Φορέα Διαχείρισης Προορισμού ΑΜΘ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ύμνοι Αγγέλων σε Ρυθμούς Ανθρώπων» στην Κωνσταντινούπολη

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμπράττει με τη διεθνούς φήμης...

Το μπλουζάκι του κ. Τσούνη και το EuroPride!

Αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο η κυβέρνηση του Κ....

Πολύς κόσμος στο Carnival Shopping party

Εκατοντάδες Καβαλιώτες και επισκέπτες της πόλης ήταν καλεσμένοι στο...

«Μικρά συζυγικά εγκλήματα» του Schmitt Eric-EmmanueL στο «Αυλαία»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ ΛΙΖΑ. Εντάξει: εξέφρασα τη γνώμη...

Πολλά τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Κώστας Πανταζής: Δρομολόγια προς την Ξάνθη και από την...

«Λίφτινγκ» στο Βερούλειο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Κωνσταντίνος Χατζηαναστασίου: Το γήπεδο υπερχρησιμοποιείται Για τα θέματα που αφορούν...

Μετά από δύο μήνες πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Μετά από δίμηνη ταλαιπωρία, οι δεκάδες εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ...

Την επόμενη εβδομάδα η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Πρόστιμα σε όσους πωλούν φρούτα στους δρόμους και στις...