Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τους επιχειρηματίες της ΑΜ-Θ

Ημέρα:

spot_img

Την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, έθεσαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τα Επιμελητήρια, οι Ομοσπονδίες, οι Σύνδεσμοι Ξενοδόχων και Βιομηχάνων, της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιοχή.

ΜΑΡΚΟΣ ΔΕΜΠΑΣ 2Όπως δήλωσε στον «Ενήμερο» ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, η συνάντηση ζητήθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να ενημερωθεί από τους παραγωγικούς φορείς της περιφέρειας για τα αιτήματά τους, τα οποία σχετίζονται με την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Περιγράψαμε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το ασφυκτικό οικονομικό κλίμα…

«Πράγματι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άκουσε όσους ήταν να μιλήσουν. Ήταν μια συνάντηση στην οποία δεν πήγαμε μόνο για να ακούσουμε, αλλά βασικά για να μας ακούσουν. Περιγράψαμε στον κ. Μητσοτάκη το ασφυκτικό οικονομικό κλίμα που υπάρχει, αλλά και για την αναζήτηση ελπίδας εκ μέρους των επιχειρήσεων για το μέλλον τους. Του μεταφέραμε ότι η κατάσταση πλέον είναι τραγική κι ότι όσοι επιχειρούν σε αυτήν είναι ήρωες, επισημαίνοντας ότι αυτή η κατάσταση θα πρέπει να αναστραφεί», επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Με έχει πείσει και για την ειλικρίνεια και για τις προθέσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Λες και είμαστε οι μεγαλύτεροι εγκληματίες και απατεώνες που έχουν περάσει από αυτήν την χώρα. Έτσι μας αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση. Αυτό θα πρέπει να αντιστραφεί άμεσα. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εμένα προσωπικά, με έχει πείσει και για την ειλικρίνεια του και για τις προθέσεις του. Ο ιδιωτικός τομέας και το επιχειρείν είναι αυτά που για τα επόμενα χρόνια πρέπει να προσεχθούν και να είναι η προτεραιότητα της προσπάθειας ανάπτυξης της χώρας. Θα πρέπει να λυθούν προβλήματα της καθημερινότητας, όπως είναι η γραφειοκρατία και η πάταξη φαινομένων καθυστέρησης της ανάπτυξης και από εκεί και πέρα το μεγάλο θέμα που είναι η υπερφορολόγηση και το ασφαλιστικό, το οποίο από τη νέα χρονιά θα είναι βραχνάς στο λαιμό μας. Θα πρέπει όλα αυτά να επανεξεταστούν, γιατί δεν πρόκειται να φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...

Απορρίφθηκε μία ακόμη αγωγή πρώην εργαζομένων στα Πετρέλαια

Το Πρωτοδικείο Καβάλας με την υπ’ αριθμ. 65/24 απόφασή...