Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βίκος Street Relays: Το μεγαλύτερο αθλητικό πάρτι που έγινε ποτέ στην Καβάλα

Ημέρα:

spot_img

Μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία έζησαν σήμερα οι κάτοικοι της Καβάλας και της ανατολικής Μακεδονίας με τη σειρά των αγώνων Βίκος Street Relays να επισκέπτεται την πανέμορφη πόλη τους.

Περισσότεροι από 1000 δρομείς κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σπουδαίων Ελλήνων αθλητών, Κώστα Μπανιώτη και Κώστα Δουβαλίδη, καθώς και της πρέσβειρας του αγώνα με τα 7 Παραολυμπιακά μετάλλια, Ανθής Καραγιάννη και στήριξαν τρέχοντας την προσπάθεια για την ενίσχυση του ιδρύματος «Μέριμνα για το ειδικό παιδί – Αγία Μαρίνα». Στο πλευρό τους συντάχθηκε το σύνολο της καβαλιώτικης κοινωνίας, με τις τοπικές αρχές να αγκαλιάζουν με θέρμη το μοναδικό 100% φιλανθρωπικό αγώνα που γίνεται στην Ελλάδα, στηρίζοντας ιδρύματα που παράγουν φιλανθρωπικό έργο.
Σε ένα πανέμορφο σκηνικό που στήθηκε στο λιμάνι στης Καβάλας με θέα την παλιά πόλη και φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγίου, τοπικές ομάδες, αλλά και επισκέπτες από τη Δράμα, τις Σέρρες, την Ξάνθη, τη Θεσσαλονίκη ακόμα και τον Καναδά, παρατάχθηκαν στην εκκίνηση, με τη Novasports Running Team να βγάζει ασπροπρόσωπα τα κανάλια Νοvasports, Media Partner της διοργάνωσης, και τις ομάδες του Stoiximan.gr να ακολουθούν από κοντά σε μία χορηγική… κόντρα δρομέων που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Από τα Βίκος Street Relays για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών με τους Φιλιππία Κοχλιαρίδου, Γιάννη Σοφοκλέους, Παναγιώτη Καρανικολή και Ραμπέα Ιατρίδου να τρέχουν στα 4Χ2.500μ. κάνοντας και άλλα τόσα, πριν και μετά τον αγώνα βάζοντας το… χεράκι τους και στον αγώνα των λιλιπούτειων δρομέων των Βίκος Street Relays.
Δυναμικό παρών έδωσε και η Λέσχη Ποντίων του νομού Καβάλας με 100 δρομείς, ενώ ξεχωριστή αγωνιστική παρουσία ήταν αυτή της Παραολυμπιονίκη (κάτοχος 4 μεταλλίων!), Αλεξάνδρας Δήμογλου που φόρεσε και πάλι την αθλητική της περιβολή για να ενισχύσει το ίδρυμα Μέριμνα για το ειδικό παιδί – Αγία Μαρίνα.
Δεν θα πρέπει να λησμονηθεί και η παρουσία του Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας με δρομείς και εθελοντές να αποτελούν την ψυχή του αγώνα.
Δίχως αμφιβολία, ο σημερινός, ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της σειράς των Βίκος Street Relays που διανύουν τον τρίτο τους χρόνο και σίγουρα ο καλύτερος αγώνας που έγινε ποτέ στο λιμάνι της Καβάλας, όπως τόνισε και η δήμαρχος της πόλης, Δήμητρα Τσανάκα η οποία αγκάλιασε την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή.

Νικητές στους αγώνες αναδείχθηκαν οι ακόλουθoι:

4Χ2.500μ.
Άνδρες – Novasports Running Team, Θεοδωράκης, Τριανταφύλλου, Μουρτζάνος, Σαλί
Μεικτή – Βλάχος, Αρσένη, Αϊβαλιώτης, Μπουρδούμπας
Γυναίκες – Καζαντζίδου, Ζαπόγλου, Μαρκοπούλου, Ζαϊμίδου

2Χ5.000μ.
Άνδρες – Λελέκια Team Παπαδόπουλος, Χουσίδης
Μεικτή – Βαφάκης, Σκόρδου
Γυναίκες – Κζούνια, Μουστακίδου

10.000μ.
Άνδρες – Παύλος Σαρίδης
Γυναίκες – Χρύσα Χαραλαμπίδου

Τη σκυτάλη των Βίκος Street Relays παίρνει η Κοζάνη στις 22 Μαΐου αντιστοίχως με σκοπό πάντα τη στήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων αλλά και την προβολή του αθλητισμού ως εναλλακτικού τρόπου ζωής και διασκέδασης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...