Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση του Θ. Μαρκόπουλου με τον αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ημέρα:

spot_img

Συνάντηση με τον πρώτο αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. και δήμαρχο Πύλου, Δημήτρη Καφαντάρη, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

«Με αφορμή το πολύ σημαντικό συνέδριο που γίνεται στην Καβάλα, έχω τη χαρά να συναντώ έναν παλιό φίλο, τον Δημήτρη Καφαντάρη, έναν αξιόλογο και βαθιά πολιτικό άνθρωπο, με τον οποίο έχουμε κοινή πορεία, καθώς την ίδια εποχή διατελέσαμε πρόεδροι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και συμμετείχαμε στην κεντρική επιτροπή της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος. Είχαμε την ευκαιρία, πέραν της αναδρομής, να συζητήσουμε για τρέχοντα θέματα περί της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και για τις εξελίξεις γύρω από το πολιτικό γίγνεσθαι. Αν η τοπική αυτοδιοίκηση είχε πολλούς τέτοιους ανθρώπους, τότε μια πληθώρα θεμάτων θα προχωρούσε με μεγαλύτερη ευκολία», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Πολλά κοινά χαρακτηριστικά ανάμεσα σε Καβάλα και Μεσσηνία

Από την πλευρά του, ο κ. Καφαντάρης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαρκόπουλο για την υποδοχή, χαρακτήρισε την Καβάλα «φίλο τόπο» και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι βρίσκεται στην πόλη μας.

«Με τον κ. Μαρκόπουλο, εκτός από τα 25 χρόνια κοινής πορείας, συζητήσαμε για θέματα συνεργασίας των δύο θεσμών, των περιφερειών και της αυτοδιοίκησης. Υπάρχει η αγωνία για τη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά και του νέου Ε.Σ.Π.Α. Ο κ. Μαρκόπουλος έχει άποψη και κάθε του λόγος έχει σημασία. Είμαστε εδώ για το Συνέδριο Ισότητας και η κ. Τσανάκα προσπαθεί πολύ να προσφέρει σε μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες της και την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία», ανέφερε σχετικά ο κ. Καφαντάρης.

«Εκτός από το συνέδριο και το αύριο της γυναίκας στην κοινωνία, φυσικά μας απασχολούν τα ζητήματα τουρισμού. Ως περιοχές έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως και η Καβάλα με την Καλαμάτα ως πόλεις. Έχουμε ιστορικότητα, θέτοντας ως βάση τον θρησκευτικό τουρισμό, όπως και άλλων αξιόλογων μνημείων. Θεωρώ ότι οι οργανωμένες ανταλλαγές ανθρώπων, μέσα από Κ.Α.Π.Η. και πολιτιστικούς συλλόγους, τόσο από μεριάς μας όσο και της Καβάλας είναι ένας στόχος, που μπορεί να επιτευχθεί. Είναι σημαντικό να προβάλλουμε τις περιοχές μας, ο καθένας στον τόπο του», συμπλήρωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρώτος αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...